Računalništvo, telefonija
18.12.2007 11:44
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

FSC in EMC s centrom za rešitve SAP

Podjetje Fujitsu Siemens Computers bo v začetku leta 2008 odprlo prvi EMC Velocity Signature rešitveni center v Evropi. Rešitveni center v nemškem Walldorfu, ki ga podpirata tudi podjetji AMD in Cisco, je prvi Velocity center za rešitve, ki temeljijo na aplikaciji SAP v regiji EMEA (Evropa, Bližnji vzhod in Afrika). Glavni poudarki so na FlexFrame rešitvi dinamične infrastructure za SAP ter SAP NetWeaver Business Intelligence Accelerator (SAP NetWeaver BI Accelerator) podjetja Fujitsu Siemens Computers, ki deluje na strežnikih PRIMERGY in strankam omogoča pospešeno analizo večjih nizov podatkov BI (poslovne inteligence) ter rešitev NetWorker Backup Suite za varnostno kopiranje in obnovitev podatkov. Z združevanjem profesionalnih storitev podjetja Fujitsu Siemens Computers ter proizvodov IT infrastrukture tako podjetja EMC, kot Fujitsu Siemens Computers, uporabniki pridobijo integrirane rešitve za visoko razvite aplikacije SAP, ki v sebi združujejo različne odlike, kot so visoka učinkovitost, dostopnost in varčnost. V novem rešitvenem centru imajo stranke možnost testiranja in ocene svojih sistemov v realnih okoljih.

“Naš novi rešitveni center je prepričljiv dokaz naše visoke sposobnosti za implementacijo storitveno naravnanih IT infrastruktur v okolja, ki temeljijo na rešitvi SAP,” pravi dr. Bernd Kosch, podpredsednik oddelka za sodelovanje pri podjetju Fujitsu Siemens Computers. “Ta sposobnost je trdno zasidrana v naših dolgoletnih izkušnjah in uspešnem strateškem partnerstvu s podjetjema EMC in SAP AG. Scenariji aplikacij za različna okolja, ki temeljijo na aplikaciji SAP pomenijo, da lahko obiskovalci odkrijejo prednosti dinamičnih IT infrastruktur. Prav tako nudimo možnost enostavnega prehoda na rešitve dinamične IT, ki smo jih razvili skupaj s podjetjema EMC in SAP. Konec koncev center ne bo zgolj postavljal na ogled rešitev, temveč tudi izvajal scenarije, ki reproducirajo okolja naših strank.”

Od razvoja informacij do razvoja rešitev
Poleg demonstracij v živo in na daljavo, bo Fujitsu Siemens Computers Velocity Signature v Walldorfu nudil tudi dejansko podporo pri načrtovanju in implementaciji projektov prehoda. Primerjava in testi učinkovitosti v realnih okoljih, skupaj z dejanskimi dokazi izvedbe nudijo srednje velikim in velikim podjetjem dobro osnovo za proces odločanja. Ponudbo rešitvenega centra bodo dopolnjevali seminarji in delavnice ter programi usposabljanja in certifikacije.

Willem Hendrickx, podpredsednik oddelka za dobavo in srednje velike trge regije EMEA v podjetju EMC, komentira: “Program EMC Velocity Signature rešitvenega centra smo ustvarili zato, da bi omogočili pomembnim partnerjem, kot je podjetje Fujitsu Siemens Computers orodja, ki jih lahko uporabljajo za prikaz popolnoma integriranih rešitev v dejanskih okoljih.”

Dr. Bernd Heinrichs, direktor oddelka za razvoj trženja v podjetju Cisco Nemčija pravi: “Rešitveni center podjetjem prav tako ponazarja, da jim lahko neposredna integracija aplikacij SAP v inteligentno Cisco IP omrežje pomaga pri večji gibčnosti in okretnosti; hitreje so sposobna odgovarjati na tržne priložnosti ter tveganja in zahtevam po ustreznosti izpolnjujejo bolj kot kdajkoli prej.”

Scenariji aplikacij
Vzorčni scenariji aplikacij prikazujejo, kako v integriranih rešitvah delujejo skupaj komponente podjetij Fujitsu Siemens Computers in EMC, in na primer kažejo, kako je FlexFrame rešitev za SAP zmožen samodejnega dodajanja strežnikov znotraj zbirke strežnikov v dinamični IT infrastrukturi in kako se ponovno zaženejo aplikacije SAP na strežniku. Programska oprema SAP deluje na operacijskih sistemih Linux in Solaris, podatki pa so hranjeni na centraliziranem pomnilniškem sistemu EMC. SAP NetWeaver BI Accelerator, ki deluje na strežnikih podjetja Fujitsu Siemens Computers učinkovito prikazuje, kako povečati fleksibilnost in hitrost analize večjih nizov podatkov BI, v rešitvi, ki združuje popolnoma prilegajoče se gradnike podjetij SAP, EMC in Fujitsu Siemens Computers, ki jih podpira celoten nabor profesionalnih storitev. Prav tako so na voljo informacije o arhiviranju rešitev ter aplikacijskih in konfiguracijskih možnostih, ki jih ponuja virtualizacijska strežniška tehnologija VMware. Naposled rešitveni center strankam nudi tudi priložnost, da z uporabo NetWorker Backup Suite preizkusijo scenarije varnostnega shranjevanja – gre za rešitev podjetja EMC, ki ji je podjetje Fujitsu Siemens Computers dodalo celo vrsto modulov, ki so namenjeni prav rešitvam SAP programske opreme.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Ponujajo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več