Strojna oprema
19.02.2021 18:25
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

En dotik, ki vam odpre svet neskončnih možnosti

Odklepanje zaslona pametnega telefona s pomočjo prepoznave obraza. Upravljanje naprav s kretnjami in podporo umetne inteligence. Vklop prenosnega računalnika s pritiskom na tipalo prstnega odtisa. Vse to so pomembne funkcije, ki jih mora imeti sodobna naprava, saj sta varnost in udobje uporabe visoko na seznamu uporabnikovih zahtev. In tega se Huawei še kako zaveda. Zato je vse to in še veliko več vključil v prenosni računalnik Huawei MateBook X.
En dotik, ki vam odpre svet neskončnih možnosti
En dotik, ki vam odpre svet neskončnih možnosti

Varnost je na prvem mestu


Dobra zaščita podatkov in varnost sta vedno bolj pomembni karakteristiki, ko se odločamo za nov računalnik. Postali sta celo pomembnejši od zmogljivosti in videza. Ste se kdaj vprašali, kako varen je vaš prenosnik v resnici? To vprašanje na žalost nima vedno jasnega odgovora, saj morate za varnost skrbeti na številnih ravneh. Nedvomno pa je vredno poskrbeti, da izberete ustrezno varnostno rešitev in uporabljate naprave, ki bodo ustrezno varovale podatke in omogočale varno delo, izobraževanje ter zabavo.

Ali je mogoče najti napravo, kjer je varnost združena z najvišjo ravnjo intuitivnosti in udobjem uporabe? Natanko to ponuja prenosni računalnik Huawei MateBook X, ki vam omogoča, da skrb za lastno varnost vzamete v svoje roke. V tipki za vklop je bralnik prstnega odtisa, kar omogoča hiter in varen zagon z enim samim dotikom, medtem ko je spletna kamera, ko ni v uporabi, varno skrita v telesu tipkovnice. Zakaj je to pomembno? Ker vaša zasebnost nima cene!

Naj bo že začetek odličen


Verjetno vas je že kdaj zmotil neverjetno dolg čas zagona računalnika. Ni toliko pomembna vrsta naloge, ki jo želite opraviti: odgovor sodelavcu, iskanje urnika dela, vklop v video klepet, ki se bo ravnokar začel ali zgolj želja po poslušanju glasbe – takojšni zagon je bistvenega pomena.

Čas zagona pa ni odvisen zgolj od hitrega diska, pač pa tudi od varnostne funkcije za vstop v sistem. Da bi bil proces čim krajši, se je Huawei odločil tipalo prstnega odtisa vgraditi v tipko za vklop. Dovolj je, da jo pritisnete s pravim prstom in že čez nekaj trenutkov bo MateBook X v celoti pripravljen za uporabo. Poleg zagona bo namreč sočasno stekel tudi proces prepoznave uporabnika. Ker zamudno vnašanje gesel ali uporaba drugih načinov zaklepanja naprave ni potrebna, je tipalo prstnih odtisov eden najbolj priročnih načinov zaščite.

Popolno udobje v vsaki situaciji


So primeri, ko ste prisiljeni prenosni računalnik uporabljati v manj ustreznih pogojih za delo. Na primer med pitjem kave v bližnji kavarni ali med vožnjo na delovno mesto z avtobusom ali vlakom. Takrat boste še posebej cenili hiter in varen zagon, saj vnašanje gesel v okolju, kjer vsak lahko vidi, katere tipke pritiskate, ni najbolj priporočljivo.

Tipka za vklop s tipalom prstnega odtisa prenosnega računalnika Huawei MateBook X je integrirani del osnovnega sistema računalnika (BIOS), zaradi česar je prijava v enem koraku mogoča. Dovolj je, da se tipke dotaknete, nakar za vse drugo poskrbi prenosni računalnik.

Širok ekosistem naprav Huawei


Huawei je sicer pred kratkim predstavil tudi novo serijo pametnih telefonov Mate 40, ki vključuje modele Mate 40, Mate 40 Pro in Mate 40 Pro+, tem pa se pridružuje še pametni telefon srednjega razreda Huawei P smart 2021. Vsi ljubitelji glasbe bodo navdušeni na novimi brezžičnimi slušalkami Huawei FreeBuds Pro in Huawei FreeLace Pro z izboljšanim sistemom aktivnega dušenja hrupa in novimi funkcijami osredotočenimi na potrebe uporabnikov, športniki pa bodo lahko svoje treninge oblikovali s pomočjo novih pametnih ur Huawei Watch GT 2 Pro in Huawei Watch Fit, ki omogočata napredne funkcije beleženja aktivnosti ter nove načine vadbe.

Za več obiščite spletno povezavo: https://consumer.huawei.com/si/laptops/matebook-x-2020/

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CREAplus d.o.o.

Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAplus d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več