Tiskalniki in skenerji
26.09.2023 15:25

Deli z drugimi:

Share

Creality K1 Max: 3D tiskalnik z revolucionarno hitrostjo in natančnostjo

Tokrat predstavljamo izredno hiter 3D tiskalnik Creality K1 Max, ki se lahko pohvali tudi s svojo natančnostjo in priročnimi funkcijami.
Foto: Creality
Foto: Creality

Creality K1 Max FDM 3D tiskalnik je sinonim za hitrost in natančnost. S hitrostjo tiskanja do 600mm/s in inteligentnimi funkcijami je vodilni v svojem razredu. Navdušil bo tako profesionalce kot tudi začetnike.

Noro hitro tiskanje

K1 Max blesti s hitrostjo tiskanja 600mm/s, kar je 12-krat hitreje od zmogljivosti običajnih tiskalnikov. Zmogljiva dvojedrna procesna enota in Creality Print omogočata produktivnost več tiskalnikov v enem.

K1 Max pa ni osredotočen samo na hitrost, temveč tudi na zagotavljanje izjemne kakovosti tiskanja. Opremljen je s keramičnim grelnikom, ki omogoča takojšnje taljenje različnih filamentov. Zagotavlja neprekinjen pretok filamenta pri 32mm³/s, tudi pri temperaturah do 300 ℃. Poskrbeli so tudi za hitro hlajenje s pomočjo dveh ventilatorjev – eden se nahaja na tiskalniški glavi z usmerjenimi zračnimi kanali, drugi pa v komori za tiskanje. Ta dvojni sistem hlajenja poskrbi, da se modeli hitro strdijo in preprečuje težave, kot so niti in ukrivljanje.

Tiskanje z umetno inteligenco

Sistem LiDAR in kamera z AI pomočnikom omogočata nadzor prvega sloja in spremljanje tiska v realnem času. Tako boste vedno obveščeni o morebitnih napakah.

G-senzor odpravlja moteče resonančne frekvence pri hitrem tiskanju in zagotavlja visoko kakovosten izpis. MMed drugim ga odlikuje natančno pozicioniranje.

Enostavna uporaba

Creality K1 Max je pripravljen za takojšnjo uporabo – sestavljen in kalibriran je že pred dostavo. Samodejno niveliranje in ogrevano ležišče pa vam omogočata brezskrbno tiskanje. 300x300x300 mm velika tiskalna površina vam omogoča ustvarjanje precej velikih modelov.

Creality K1 Max FDM 3D si lahko v posebni akciji za 739,99 € priskrbite pri spletnem trgovcu Tomtop NA TEJ POVEZAVI. Morali boste le vpisati kodo za popust: FF6962.

Creality K1 Max je tiskalnik, ki postavlja nove standarde v svetu 3D tiskanja. S kombinacijo izjemne hitrosti, natančnosti in enostavne uporabe je idealna izbira za vse, ki želijo doseči vrhunske rezultate pri 3D tiskanju.

Ob nakupu ste vam carinskih dajatev ne bo treba plačati, saj vam ga pošljejo iz evropskega skladišča, ki se nahaja v Nemčiji.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
3D printerji 3D tiskalniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več