Tiskalniki in skenerji
03.08.2009 14:22
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Canonovi tiskalniki i-Sensys s tremi nagradami Buyers Laboratory

Canon i-SENSYS LBP3010 FSL
Canon i-SENSYS LBP3010 FSL

Neodvisna organizacija Buyers Laboratory (BLI) je Canonu podelila tri nagrade Pick of the Year za dosežke na področju laserskih tiskalnikov. Model i-SENSYS LBP3010 je osvojil naziv »Izjemen črno-beli tiskalnik za delovne skupine«, medtem ko je i-SENSYS MF4380dn pridobil nagrado »Izjemen črno-beli večfunkcijski tiskalnik za delovne skupine«. i-SENSYS MF8450 si je prislužil nagrado »Izjemen barvni večfunkcijski tiskalnik za male delovne skupine«. Te nagrade potrjujejo Canonov vodilni tehnološki položaj v teh tržnih segmentih.

»Veseli smo, da so te tri naprave prejele priznanja po temeljitih preskusih, ki jih izvaja BLI,« je dejal Anil Jagpal, produktni načrtovalec laserskih tiskalnikov za Evropo v Canonu Europe. »Stalno se trudimo izboljševati nabor izdelkov i-SENSYS, zato je toliko bolj spodbudno videti, da je naš trud poplačan.«

i-SENSYS LBP3010: Izjemen črno-beli tiskalnik za delovne skupine

Črno-beli laserski tiskalnik vstopnega razreda, idealen za domačo pisarno. I-SENSYS LBP3010 ponuja stilsko in kompaktno ohišje ter hitrosti tiskanja do 14 strani na minuto. Za učinkovito pisarniško delo Canonova tehnologija Quick First Print omogoča hiter izpis dokumentov tudi iz stanja pripravljenosti – prvo stran natisne v 8,5 sekunde ali manj.

i-SENSYS MF4380dn: Izjemen črno-beli večfunkcijski tiskalnik za delovne skupine

i-SENSYS MF4380dn je idealna rešitev za mala podjetja. S podajalnikom papirja za 50 listov omogoča obojestransko kopiranje, skeniranje in faksiranje, prav tako pa tudi tiskanje. MF4380dn ponuja Ethernetno povezljivost ter s tem omogoča skupno uporabo tiskalnika v malih delovnih skupinah.

i-SENSYS MF8450: Izjemen barvni večfunkcijski tiskalnik za male delovne skupine

Omrežna naprava i-SENSYS MF8450 je barvni laserski večfunkcijski tiskalnik, ki postavlja nove standarde v barvni kakovosti in hitrosti, zato je idealen za mala podjetja, ki želijo uporabljati barve v svojih dokumentih. Zmogljiva, a vendarle kompaktna rešitev prinaša napredne tehnologije iz Canonovih naprav najvišjega razreda, zaradi česar omogoča višjo storilnost, zanesljivost, uporabnost in učinkovitost. Napravo odlikuje Canonova zmogljiva funkcionalnost SEND, ki omogoča skeniranje dokumentov in enostavno distribucijo prek e-pošte, podatkovnega omrežja, FTP-ja, internetnega faksa ali USB-ključka.


Prijavi napako v članku