Življenjski slog
23.05.2022 15:22

Deli z drugimi:

Share

Vzdrževanje travnatih površin je lahko zelo enostavno

Kako se lotite košnje trave? S koso? Učinkovita metoda, a v teh časih ne more konkurirati bolj tehnološkim rešitvam. Akumulatorske kose so cenovno ugodna rešitev, s katero boste v le delčku časa poskrbeli za lepo urejene travnate površine. Po hitrem brskanju smo pri spletnem prodajalcu Cafago naleteli na privlačno ponudbo. Akumulatorska kosa METERK 20V je na TEJ POVEZAVI na voljo za ugodnih 44,49 €.

Akumulatorska kosa METERK 20V: ključne značilnosti

Akumulatorska kosa METERK obrezuje s plastičnimi rezili, ki so po besedah proizvajalca zmogljivejša od konkurenčnih rezil. Obenem pa zagotavljajo hitrejšo košnjo, kar je dobra novica za vse tiste, ki se vsak teden spopadate s travnatimi površinami. Akumulatorska kosa doseže 9000 vrtljajev na minuto, kar je več kot dovolj moči za večino površin. Zaradi prenosljive brezžične zasnove pa jo lahko brez težav odnesete na katerikoli kotiček dvorišča, ob tem pa se ne boste spotikali ob nepriročne kable.

Baterija kapacitete 2,0 Ah boste s hitrim polnilnikom napolnili v eni uri. Ne gre za bliskovite hitrosti polnjenja, vendar vseeno dovolj hitro, da v skrajnem primeru v 20 minutah dobite dovolj energije za hitro košnjo težavnih predelov. Pri polni napolnjenosti bo akumulatorska kosa kosila do 40 minut. Ergonomski gumijasti ročaj lahko nastavite po želji navzgor, levo, desno, obenem pa ga lahko zavrtite 180° okoli njegove osi. V tem položaju lahko koso uporabite za navpično obrezovanje. Akumulatorsko koso lahko v le nekaj korakih spremenite v prirezovalnik.

Akumulatorska kosa METERK ima vrtljivo glavo (do 90°), kar vam pomaga doseči tiste bolj težko dostopne predele okoli hiše. Z nastavljivo teleskopsko palico pa boste lahko prosto spreminjali delovno višino glede na svoje potrebe, tako da boste brez težav delali ves dan, če bo to le potrebno.

Akumulatorska kosa vam lahko olajša vzdrževanje dvorišča. Obiščite TO POVEZAVO za še več informacij in možnosti nakupa. Spletni prodajalec Cafago vam koso pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
akumulatorska kosa


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Zlati partner

Medic sistemi d.o.o.

Jerebova ulica 18, 8000 Novo mesto, Tel: 07 332 16 10
Kdo smo? Smo družinsko podjetje z več kot 35 letno tradicijo poslovanja.Smo informacijsko podjetje, ki skrbi za trajnostni razvoj kakovostne storitve in rešitev.Smo pravi ... Več