Digitalizacija
Poslovne rešitve
08.04.2022 13:57

Deli z drugimi:

Share

Nova razpisana IT delovna mesta

Vse več panog svoje moči usmerja v digitalne procese, ki dokazano pospešijo in povečajo produktivnost zaposlenih. Zanašanje na tehnologijo pa pomeni, da je že nekaj časa moč opaziti veliko povpraševanja po tehničnem in IT kadru.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

Telemach Slovenija logotip

Podjetje Telemach je ponudnik televizije, #1 interneta in najbolje prodajane mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom zagotavljajo napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivostih HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve s paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopnega na vseh napravah doma ali na poti. Razpisujejo prosto delovno mesto: Tehnik za nadzor omrežja (m/ž) in Sistemski administrator – Linux (m/ž).

ZASLON TELECOM d.o.o. že več kot 20 let zagotavlja IKT storitve v Sloveniji in EU. Podjetje je strogo razvojno usmerjeno in razvija tehnološko dovršene produkte, ki so vseskozi skladni s smernicami moderne programske opreme. Unikatni projekti pomenijo delo z veliko različnimi tehnologijami, zato iščejo agilnega programerja/programerko, ki želi sodelovati v dinamičnem okolju, kjer nikoli ni dolgčas.

Želite postati del uspešnega podjetja z več kot 30 letno tradicijo in močno blagovno znamko BlueTraker ter delati v panogi prihodnosti? Podjetje EMA išče več strokovnih sodelavcev:

Podjetje JUB že 145 let ustvarja barvito ugodje bivanja in narekujejo trende. Ponujajo vam priložnost, da se pridružite mednarodno uveljavljenemu slovenskemu podjetju, ki ponuja široko paleto izdelkov in storitev s področja barvnih premazov in fasadnih sistemov. Iščejo: Informatik – inženir IKT za Jumix in Informatik – inženir IKT za e-comm.

Podjetje MATECH d.o.o. je mlado, inovativno in visokotehnološko podjetje , ki je bilo ustanovljeno leta 2012. Podjetje se ukvarja z avtomatizacijo industrijskih procesov in prodajo oz. zastopstvom merilne tehnike, ki jo po potrebi vključi tudi v svoje izdelke. Iščejo razvojnega inženirja elektrotehnike (m/ž).

Podjetje Europapier Alpe d.o.o. je uspešno mednarodno podjetje, z dolgoletno tradicijo in je sinonim za zagotavljanje kakovosti, svetovanja in servisa na različnih poslovnih segmentih. V svojo uspešno delovno sredino vabijo novega sodelavca / sodelavko, in sicer informatika.

V Dominatus d.o.o. iščejo nove okrepitve v programerskem oddelku! Zaradi povečanega obsega dela iščejo osebe, ki bi se pridružile njihovi ekipi kot redno zaposleni ali kot zunanji sodelavci.

V T-2 ekipo vabijo novega sistemskega inženirja. Iščejo poznavalca oblačnih rešitev in kontejnerjev s poudarkom na operacijskem sistemu Linux. Ponujajo visoko motivirano delovno okolje, ki zna reševati izzive s posluhom za zaposlene in uporabnike storitev. Podjetje T-2 je usmerjeno k oblikovanju in ustvarjanju tehnološko naprednih rešitev za naš skupni jutri. Ponašajo se z najbolj zadovoljnimi uporabniki ter vrhunsko tehnologijo.

creaplus_logotip

CREAplus je proaktiven in ambiciozen kolektiv, ki z vrhunskimi IT strokovnjaki dela na izjemno zanimivih projektih s področja IT varnosti in ostalih področij za ugledne tuje naročnike. V ekipo vabijo zanesljivega in proaktivnega, izkušenega ali malo manj izkušenega testerja programske opreme / QA inženirja, ki bo sodeloval pri razvoju in vzdrževanju lastne programske opreme.

Pridružite se mednarodni zgodbi o uspehu, ki jo pišejo v družbi Kia, enemu največjih svetovnih proizvajalcev vozil. Postanite del ekipe, zavezane vrhunski kakovosti. Backend razvijalcu, željnemu izzivov in pridobivanju novih izkušenj ter znanj, nudimo možnost osebnega razvoja, pridobivanju mednarodnih poslovnih izkušenj v avtomobilski IT panogi ter dinamično delo.

Vas veseli delo s podatki in se v svetu digitalnega marketinga počutite kot riba v vodi? Se odlično gibljete med dimenzijami CRM realnosti – veste, kako ob pravem času preko pravega kanala pravi osebi posredovati pravo sporočilo?

IT arhitekt za avtomatizacijo infrastrukturnih rešitev (m/ž)

SRC je napredno evropsko in vodilno slovensko podjetje za učinkovite poslovne tehnologije. Uspešnim podjetjem in vladnim službam pomagamo bistveno izboljšati učinkovitost poslovanja z ekipo 200 strokovnjakov, najsodobnejšo informacijsko tehnologijo in 30 leti izkušenj z optimizacijo najzahtevnejših poslovnih procesov iz vseh področij gospodarstva, zdravstva in javne uprave. Podjetje še naprej raste in v svoje vrste vabijo Cisco, HPE, PaloAlto, Microsoft, OpenSource inženirje ter programerje oz. arhitekte – izkušene in tiste na začetku karierne poti, kot tudi študente višjih letnikov tehničnih smeri. Prijavi se tukaj.

Če ste zagnani, predani delu, imate željo po kontinuiranem napredku in se prepoznate v spodaj navedenih točkah potem Vas vabimo, da se pridružite naši ambiciozni in inovativni ekipi, kot:

Podjetje Advant je eno vodilnih slovenskih podjetij na področju infrastrukture podatkovnih centrov, računalniških omrežij, sistemov hlajenja in avtomatizacije zgradb. Iščejo inženirja/tehnika tehnične podpore za sistemu UPS, prodajnega specialista za področje IT opreme in serviserja hladilnih sistemov.

Te zanima ustvarjalno delo z urejenim delovnim okoljem in pozitivno delovno klimo? Te veseli razvoj novih produktov? V kolikor si želiš novih izzivov na področju igralniške industrije ter želiš biti del ekipe enega izmed mednarodnih vodilnih podjetjih na področju proizvodnje elektronskih igralniških miz pod lastno blagovno znamko Alfastreet, potem se prijavi na spodnja delovna mesta:

Skupina NLB želi razširiti kar nekaj oddelkov z novim strokovnim kadrom. Iščejo:

V XLABu krepijo ekipo, ki tesno sodeluje s podjetjem Red Hat, vodilnim ponudnikom rešitev, ki temeljijo na odprti kodi. Pridruži se dinamični mednarodni ekipi kot DevOps inženir/ka za področje avtomatizacije ali kot Python razvijalec/ka.

Smart Com je specialist za načrtovanje naprednih omrežnih rešitev in kibernetsko varnost, ki že več kot 30 let rešuje izzive poslovnih uporabnikov. Z močno razvojno ekipo se že vrsto let vključuje v mednarodne razvojne projekte z naslavljanjem in reševanjem izzivov sodobne družbe. Kot svetovalec v storitvenem centru boš zadolžen za koordinacijo dela sodelavcev, pravočasno obveščanje in spremljanje zahtevkov do njihovega uspešnega zaključka. V svoje vrste vabijo še informatika – skrbnika informacijskega sistema.

Podjetje Saop je stabilno podjetje, ki je na trgu prisotno že več kot 30 let. Samo v lanskem letu so pridobili 54 novih sodelavcev. Iskani profili:

  • C# programer (spletni program Minimax)
  • .NET C# programer arhitekt (nov produkt)
  • Načrtovalec ERP / poslovno – sistemski analitik (iCenter)
  • Svetovalec/implementator ali načrtovalec ERP trgovina

Podjetje Endava išče več IT strokovnjakov. Iščejo visoko motiviranega Angular razvijalca (m/ž), ki bi se pridružil ekipi v Ljubljani, Mariboru ali Novi Gorici. Ekipo želijo razširiti tudi z Java razvijalcem programske opreme z vsaj 3 leti izkušenj pri načrtovanju, izdelavi in preizkušanju programov Java EE in mikroservisov. Razpisali so tudi delovno mesto izkušen .NET razvijalec (m/ž). Pogoj je odlično poznavanje jezika C# in platforme .NET.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali pa se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Vpišite vaš email in 1x tedensko vas obvestimo o novih oglasih.Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem STROMBOLI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri STROMBOLI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem STROMBOLI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808