Digitalizacija
Poslovne rešitve
29.04.2022 15:35

Deli z drugimi:

Share

Ste v lovu za novo IT poslovno priložnost?

Digitalizacija je spremenila podobo sodobnega gospodarstva. Omogočila je avtomatizacijo in vizualizacijo poslovnih procesov, s katerimi podjetja stremijo k novim uspehom. Zadnji del sestavljanke pa je izobražen IT kader, ki je sposoben upravljati z novimi tehnologijami.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

Vas veseli delo s podatki in se v svetu digitalnega marketinga počutite kot riba v vodi? Se odlično gibljete med dimenzijami CRM realnosti – veste, kako ob pravem času preko pravega kanala pravi osebi posredovati pravo sporočilo? Pridružite se podjetju Kmag kot specialist za CRM. Iščejo pa tudi PHP razvijalca.

Telemach Slovenija logotip

Podjetje Telemach je ponudnik televizije, #1 interneta in najbolje prodajane mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom zagotavljajo napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivostih HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve s paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopnega na vseh napravah doma ali na poti. Razpisujejo prosto delovno mesto: Tehnik za nadzor omrežja (m/ž) in Sistemski administrator – Linux (m/ž).

ZASLON TELECOM d.o.o. že več kot 20 let zagotavlja IKT storitve v Sloveniji in EU. Podjetje je strogo razvojno usmerjeno in razvija tehnološko dovršene produkte, ki so vseskozi skladni s smernicami moderne programske opreme. Unikatni projekti pomenijo delo z veliko različnimi tehnologijami, zato iščejo angular spletnega programerja in .NET/Full stack.NET programerja, ki želi sodelovati v dinamičnem okolju, kjer nikoli ni dolgčas.

Želite postati del uspešnega podjetja z več kot 30 letno tradicijo in močno blagovno znamko BlueTraker ter delati v panogi prihodnosti? Podjetje EMA išče več strokovnih sodelavcev:

Podjetje MATECH d.o.o. je mlado, inovativno in visokotehnološko podjetje , ki je bilo ustanovljeno leta 2012. Podjetje se ukvarja z avtomatizacijo industrijskih procesov in prodajo oz. zastopstvom merilne tehnike, ki jo po potrebi vključi tudi v svoje izdelke. Iščejo razvojnega inženirja elektrotehnike (m/ž).

V T-2 ekipo vabijo novega sistemskega inženirja. Iščejo poznavalca oblačnih rešitev in kontejnerjev s poudarkom na operacijskem sistemu Linux. Ponujajo visoko motivirano delovno okolje, ki zna reševati izzive s posluhom za zaposlene in uporabnike storitev. Podjetje T-2 je usmerjeno k oblikovanju in ustvarjanju tehnološko naprednih rešitev za naš skupni jutri. Ponašajo se z najbolj zadovoljnimi uporabniki ter vrhunsko tehnologijo.

Prav tako širijo ekipo za podatkovno skladiščenje in poročanje v oddelku poslovnega IT.

IT arhitekt za avtomatizacijo infrastrukturnih rešitev (m/ž)

SRC je napredno evropsko in vodilno slovensko podjetje za učinkovite poslovne tehnologije. Uspešnim podjetjem in vladnim službam pomagamo bistveno izboljšati učinkovitost poslovanja z ekipo 200 strokovnjakov, najsodobnejšo informacijsko tehnologijo in 30 leti izkušenj z optimizacijo najzahtevnejših poslovnih procesov iz vseh področij gospodarstva, zdravstva in javne uprave. Podjetje še naprej raste in v svoje vrste vabijo Cisco, HPE, PaloAlto, Microsoft, OpenSource inženirje ter programerje oz. arhitekte – izkušene in tiste na začetku karierne poti, kot tudi študente višjih letnikov tehničnih smeri. Prijavi se tukaj.

Iščete izzive na vašem strokovnem področju in imate močno razvito delovno etiko in ste pripravljeni nenehno nadgrajevati svoje znanje? Vabimo vas, da se prijavite na razpisano delovno mesto v organizacijski enoti Razvoj in upravljanje prodaje, za delo na projektu napredne analitike na CRM področju z najboljšimi orodji in v okolju za razvoj rešitev s pomočjo umetne inteligence v finančni industriji.

Smart Com je specialist za načrtovanje naprednih omrežnih rešitev in kibernetsko varnost, ki že več kot 30 let rešuje izzive poslovnih uporabnikov. Z močno razvojno ekipo se že vrsto let vključuje v mednarodne razvojne projekte z naslavljanjem in reševanjem izzivov sodobne družbe. Iščejo:

  • Strokovni sodelavec za finance in kontroling (m/ž)
  • Inženir za kibernetsko varnost (m/ž)
  • Informatik – Skrbnik podatkovnih baz (m/ž)

Podjetje Saop je stabilno podjetje, ki je na trgu prisotno že več kot 30 let. Samo v lanskem letu so pridobili 54 novih sodelavcev. Iskani profili:

  • C# programer (spletni program Minimax)
  • .NET C# programer arhitekt (nov produkt)
  • Načrtovalec ERP / poslovno – sistemski analitik (iCenter)
  • Svetovalec/implementator ali načrtovalec ERP trgovina

Podjetje Endava išče več IT strokovnjakov. Iščejo visoko motiviranega Angular razvijalca (m/ž), ki bi se pridružil ekipi v Ljubljani, Mariboru ali Novi Gorici. Ekipo želijo razširiti tudi z Java razvijalcem programske opreme z vsaj 3 leti izkušenj pri načrtovanju, izdelavi in preizkušanju programov Java EE in mikroservisov. Razpisali so tudi delovno mesto izkušen .NET razvijalec (m/ž). Pogoj je odlično poznavanje jezika C# in platforme .NET.

Iščejo še:

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali pa se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Vpišite vaš email in 1x tedensko vas obvestimo o novih oglasih.Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem STROMBOLI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri STROMBOLI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem STROMBOLI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CAMINCAM d.o.o.

Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 02 882 92 14
VRHUNSKA PROGRAMSKA OPREMA ZA PROGRAMIRANJE CNC STROJEV, MERILNE OPREME IN ROBOTOV Več kot 30 let izkušenj strokovnjakov v podjetju Camincam, d. o. o., zagotavlja programsko opremo ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več
Zlati partner

XLAB d.o.o.

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB: profesionalen tehnološki inovator XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področje oddaljenega namizja (ISL Online), upravljanja in avtomatizacije hibridne infrastrukture ... Več