Računalništvo, telefonija
15.12.2012 13:48

Deli z drugimi:

Share

Nov nabor 10-Gigabitnih priklopnih plošč

Škotsko podjetje Brand-Rex, eden od vodilnih evropskih proizvajalcev bakrenih in optičnih vodnikov, ter infrastrukturnih sistemov s področja IT, je nedavno predstavilo nov nabor priklopnih plošč, ki pri 10 gigabitih omogočajo prilagodljivost pri oblikovanju podatkovnih središč.
Brand-Rex je predstavil nov nabor prilagodljivih priklopnih plošč.
Brand-Rex je predstavil nov nabor prilagodljivih priklopnih plošč.

10GPlus set, kot so ga poimenovali, je sestavljen iz ½ U priklopne plošče, 1 U priklopne plošče in konsolidacijskega modula. Kljub le polovici običajne višine (1 U je enota vertikalne porabe prostora v standardnih stojalih in meri 4,45 cm) pa ½ U 10GPlus Patch panel vseeno ponuja 24 vrat, kar to ploščo postavlja pred konkurenco pri podatkovnih skladiščih, kjer je prostor omejen.

Plošča je kompatibilna z vsemi standardnimi 19” stojali in omogoča kar 48 povezav v samo 1 U. Sestavljajo jo štiri zaščitene modularne enote, vsaka od njih ima šest vrat in odstranljiv okvir, module pa lahko tudi posamično odstranjujete iz plošče, če je to potrebno. Tudi večja 1 U plošča je iz »Plug-and-Play« modulov, ki se jih lahko med seboj zamenja ali odstrani iz priklopne plošče.

Set zaključuje 10GPlus PCB Consolidation point, ki ga sestavlja šest RJ45 vrat in je na voljo kot samostojen modul z okvirjem za montažo na vodoravne ali navpične površine. Pokrov se enostavno odstrani, za lažje vzdrževanje in čiščenje.

Pri projektiranju, izvedbi in vzdrževanju vašega podatkovnega centra vam bodo s 14 leti izkušenj pomagali pri podjetju Advant, ki je Brand-Rexov partner pri nas.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več