Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
25.07.2024 17:29
Posodobljeno 7 ur nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova Samsung Z serija prinaša izjemno izkušnjo z umetno inteligenco

Vstopite v svet, kjer se tehnologija srečuje z umetnostno inteligenco. Samsung je s svojo novo Galaxy Z serijo zopet dvignil standarde, prinašajoč naprave, ki ne le izstopajo po svoji zasnovi, ampak tudi po tem, kako izboljšujejo naše vsakdanje življenje. Galaxy Z Fold6 in Galaxy Z Flip6, zasnovana z enim ciljem: omogočiti uporabnikom najboljšo izkušnjo podprto z napredno umetno inteligenco.

Nova dimenzija z umetno inteligenco

Umetna inteligenca je srce nove serije Galaxy Z. Naprave so opremljene s funkcijami umetne inteligence, ki uporabnikom omogočajo personalizacijo in optimizacijo vsakodnevnih opravil. Od samodejnega urejanja fotografij in videoposnetkov do prilagajanja zvoka in upravljanja zdravja, UI v novih Samsung napravah prinaša novo raven udobja in učinkovitosti.

Inovacija v preklopni tehnologiji: Galaxy Z Flip6

Galaxy Z Flip6 prinaša novo dimenzijo uporabe pametnih telefonov. S svojim preklopnim dizajnom, ki omogoča kompaktno prenašanje, združuje eleganco in funkcionalnost v eni napravi. FlexWindow zunanji zaslon omogoča uporabnikom, da hitro preverijo obvestila, upravljajo glasbo in dostopajo do pomembnih informacij brez potrebe po odpiranju telefona.

Ustvarjalnost se nadaljuje izven meja zunanjega zaslona FlexWindow. FlexCam kamera še naprej ponuja najbolj vsestransko izkušnjo kamere in odpira nove ustvarjalne možnosti. Z novim načinom samodejne povečave (Auto Zoom) FlexCam samodejno poišče najboljši posnetek tako, da samodejno prepozna motiv in ga poveča ali pomanjša, preden opravi potrebne prilagoditve.

Galaxy Z Fold6: Velik zaslon za večopravilnost

Galaxy Z Fold6 prinaša novo dimenzijo večopravilnosti s svojim velikim prepogljivim zaslonom. Telefon omogoča uporabo več aplikacij hkrati, kar je idealno za uporabnike, ki iščejo zmogljivost in produktivnost na poti. Funkcije, kot je Pomoč za zapiske (Note Assist), omogočajo preprosto organizacijo in obvladovanje nalog, medtem ko funkcija Prevod prekrivnih besedil v PDF-jih (PDF overlay translation) omogoča hitro prevajanje dokumentov. Galaxy Z Fold6 združuje eleganco in funkcionalnost, kar omogoča brezhibno uporabniško izkušnjo.

Poleg tega izkušnja uporabe S Pen pisala dobiva novo dimenzijo, zahvaljujoč prednostim Galaxy AI[1] na velikem zaslonu Galaxy Z Fold6. Na primer, povsem nova funkcija Pretvorba iz skice v sliko (Sketch to image) uporabnikom omogoča ustvarjanje pravih umetniških del z generiranjem podrobnosti slik med risanjem ali skiciranjem v aplikaciji Galerija ali na zaslonu Note.

Nova Samsung Z serija prinaša tehnološke inovacije in orodja, ki uporabnikom omogočajo, da izkoristijo vsak trenutek svojega dneva. Ne glede na to, ali gre za poslovne naloge, ustvarjanje fotografij ali igranje mobilnih iger, serija ponuja vrhunsko izkušnjo, ki jo poganja umetna inteligenca. S temi napravami Samsung ponovno dokazuje, zakaj je vodilni v svetu mobilne tehnologije.

Že na voljo!

Galaxy Z Fold6 je na voljo v barvi srebrne sence, rožnati in mornarsko modri. Galaxy Z Flip6 je poleg rumene, modre in mentol zelene na voljo tudi v barvi srebrne sence.

Za več informacij obiščite spletno stran Samsung.


[1] Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več