Tiskalniki in skenerji
25.07.2024 16:22

Deli z drugimi:

Share

Gregor Pečnik iz podjetja Xenon forte prejel prestižno priznanje za najboljšega Kyocerinega prodajalca v Evropi

Na nedavnem srečanju partnerjev podjetja Kyocera Document Solutions v regiji EMEA je priznanje za najboljšega Kyocerinega prodajalca v Evropi prejel Gregor Pečnik iz podjetja Xenon forte.

Za naziv Kyocera Best Sales Manager v Evropi so se potegovali prodajalci iz celotne regije EMEA. Pravico sodelovati so imeli le tisti, ki so opravili predpisane certifikate na portalu Kyocera Academy in prijavili projekt, s katerim se lahko najbolj pohvalijo in je bil zaključen v zadnjem letu.

Projekt, ki ga je prijavil Gregor Pečnik, je rezultat skupnega dela celotne ekipe podjetja Xenon forte, kar pa ne zmanjšuje vrednosti njegovega prispevka. Dokazuje, da je za uspeh potrebno neprestano učenje, pridobivanje in utrjevanje znanja ter sodelovanje strokovnjakov z različnimi znanji.

Xenon forte: Kakovostne storitve na konkurenčnem trgu

Podjetje Xenon forte deluje na področju upravljanja z dokumenti, kjer je konkurenca izjemno močna in ni velikih razlik v ponudbi. Pomembno razliko pa naredijo kakovostne storitve, ki so rezultat predanosti zaposlenih, trdega dela in vlaganja podjetja v izobraževanje zaposlenih.

Gregor Pečnik je ob prejemu nagrade povedal: »Nagrada ni le priznanje za moje delo, ampak odraža zavezanost podjetja k zagotavljanju kakovostne storitve za naše stranke in predanost celotne ekipe Xenon forte. V veliko čast mi je, da sem del tako predane in strokovne ekipe, ki se neprestano trudi za izboljšanje naših storitev. Ta nagrada je dokaz, da smo na pravi poti in da naše skupno delo prinaša izjemne rezultate.«

Projekt digitalizacije poslovanja

Projekt, ki je Gregorju Pečniku prinesel laskavi naziv, vključuje delo na digitalizaciji poslovanja večje slovenske banke. Projekt zajema optimizacijo naprav, povezanih z upravljanjem dokumentov v celotni mreži poslovalnic po Sloveniji, ter uvedbo namenskih aplikacij, ki povečujejo učinkovitost poslovanja banke, nižajo stroške in omogočajo celosten nadzor ter skladnost z zakonodajo.

Projekt vključuje več kot 1500 različnih naprav in podobno število licenc za programsko opremo na različnih lokacijah po Sloveniji. S tem projektom je podjetje Xenon forte ponovno potrdilo, da lahko obvladuje velike in kompleksne projekte ter strankam ponuja rešitve, ki prinašajo oprijemljive koristi.

Uspeh Gregorja Pečnika in podjetja Xenon forte na mednarodnem prizorišču potrjuje, da so kakovostne storitve ključnega pomena za pridobivanje in ohranjanje strank v konkurenčnem trgu. Predanost, stalno izobraževanje in sodelovanje so temeljni dejavniki, ki omogočajo podjetjem, da izstopajo in dosegajo odličnost. Xenon forte je s tem projektom in prejeto nagrado še enkrat pokazal, da je med vodilnimi ponudniki storitev na področju upravljanja z dokumenti v regiji.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Kyocera tiskalniki Xenon forte

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več