Slika, tv, avdio
07.06.2023 17:00

Deli z drugimi:

Share

Dva kompleta dobrih Lenovo brezžičnih slušalk za ugodnih 17 evrov

Kaj je boljše od enega para izvrstnih Lenovo brezžičnih slušalk? Dva kompleta, ki sta na voljo po neverjetno ugodni ceni. Brezžične slušalke so skoraj nujen dodatek, še posebej, ker vedno več proizvajalcev pri svojih pametnih telefonov opušča 3,5-milimetrski priključek za žične slušalke. Ne glede na vaše preference (žične ali brezžične), je dejstvo, da so brezžične slušalke izjemno priročne. Shranite jih lahko v elegantno polnilno ohišje, med uporabo pa vas ne bodo ovirali kabli. Kje lahko kupite komplet dveh parov Lenovo slušalk? TUKAJ. Cena? Le 17,66 €.

Brezžične slušalke Lenovo LivePods LP40: kaj prejmete za to ceno?

Oba kompleta Lenovo slušalk sta enaka. Edina razlika je v barvi (črna in bela). Brezžične slušalke delujejo na osnovi napredne Bluetooth 5.0 tehnologije, ki zagotavlja stabilno povezavo in hitro prenašanje podatkov. Slušalke ostanejo povezane s pametno napravo do razdalje 10 metrov. S težo le 25 gramov jih lahko enostavno spravite v skoraj vsak žep ali nahrbtnik.

Brezžične slušalke so vodoodporne, kar pomeni, da jih lahko uporabljate tudi med dežjem pri teku. Prav tako vam ni treba skrbeti, da bi jih kakršen koli znoj poškodoval. Lenovo je slušalkam dodal dvojno diafragmo, ki zagotavlja jasne pogovore tudi v hrupnih okoljih. Ergonomska oblika slušalk poskrbi za udobno nošenje tudi pri dolgotrajni uporabi.

Na polnilnem ohišju vas bo LED lučka obveščala o stanju povezave slušalk ali pa vam sporočala, kdaj je čas za polnjenje. Po prvem seznanjanju slušalk s telefonom ali drugo napravo se bodo ob naslednjem vklopu slušalke samodejno povezale z izbrano napravo. Za polnjenje uporabite priključek USB-C. Povprečen čas polnjenja je uro in pol. S preprostim dotikom na slušalko lahko aktivirate digitalnega asistenta. Brezžične slušalke Lenovo so enostavno združljive z napravami Windows, iOS in Android.

Še več informacij vas čaka TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.
Vas zanima več iz te teme?
brezžične slušalke


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50