Računalništvo, telefonija
28.04.2019 11:36

Deli z drugimi:

Share

Optimizirane digitalne storitve izboljšajo delovanje podjetja

.. Z direktorico podjetja Ascaldera, Ireno Jakša Zupančič smo se pogovarjali o modernih digitalnih storitvah, ki izboljšajo delovanje podjetja ..
Irena Jakša Zupančič, direktorica podjetja Ascaldera
Irena Jakša Zupančič, direktorica podjetja Ascaldera

Danes, ko so poslovni procesi skoraj povsem digitalizirani, je ključ do dolgoročnega razvoja in napredka podjetja optimizacija teh procesov.

Res je. Za uspešno in varno delovanje podjetja je zelo pomembna transformacija poslovnih procesov v učinkovite, a hitre in natančne poti, ki vsaki organizaciji zagotovijo dolgoročno uspešnost. Na prvo mesto postavljam varnost osebnih podatkov, digitalizacijo poslovnih procesov in kibernetsko varnost.

Kako poteka proces optimizacije procesov? Čemu se najbolj posvetite?

Optimizacije se lotevamo preko širokega, celostnega pogleda na procese posameznih podjetij in tako poskrbimo, da posamezni posegi delujejo na več področjih hkrati. Natančna analiza in dovršen koncept poskrbita, da se informacije v stiku s strankami izvajajo nadpovprečno hitro.

Četrta tehnološka revolucija, v katero smo že dodobra zakorakali, nas je preselila iz realnega in oprijemljivega v virtualni svet. Brišejo se meje, naprave se povezujejo med seboj in omogočajo storitve, za katere še pred desetletjem nismo vedeli.

Tehnološki razvoj je med drugim prinesel možnost umestitve poslovnih procesov na najsodobnejše platforme za management storitev. Zato sodelujemo z vodilnimi akterji na področju ITSM tehnologij, ki na globalnem trgu postavljajo in vztrajno dvigajo standarde za digitalno upravljanje storitev. Optimizacije izvajamo s finančnim planom podjetja in tako pomagajo do zastavljenih ciljev.

Katera orodja uporabljate za optimizacije informacijskih procesov?

Rešitve omogočajo procesne izboljšave na vseh ravneh organizacije – tako na storilnostni kot na ravni uprave, ki ima pomembne ugodnosti od jasnih, transparentnih poročil. Za optimizacije informacijskih procesov uporabljamo dve vodilni orodji na tem področju, in sicer ServiceNow in BMC Remedy. Odločitev, katero je bolj smiselno uporabiti v posameznem podjetju, je v prvem koraku odvisna od tega, kje želite hraniti podatke, prav tako pa je odvisna od posebnosti procesov. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več