MAJ.universe

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 62613090
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
8660212000
Transakcijski račun:
SI56 0223 3144 2556 743
Osnovna dejavnost:
M70.210 Dejavnost stikov z javnostjo
Ustanovitelj:
Maja Horvat

Maj.universe_Maja Horvat

MAJ.universe je Majino vesolje

MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji in umetniškem ustvarjanju dopolnila z majhno, a izredno sposobno ekipo, ki poskrbi, da MAJ.universe lahko ponudi pestro paleto storitev.


Odkrijte vesolje z MAJ.universe

Potrebujete izkušene agente za odnose z javnostjo? Maja Horvat s svojo ekipo poskrbi za pozitivno podobo vašega podjetja. To so storili že za številne blagovne znamke, a želijo pomagati še mnogim drugim. V pomoč so jim zagotovo pretekle izkušnje iz priprave vsebin, pa tudi poznavanje delovanja medijev ter učinkovit nastop pred mikrofonom ali kamero.

Pomagajo vam lahko tudi pri načrtovanju in organizaciji večjih ali manjših dogodkov. Za njimi so namreč mnogi raznoliki »eventi«, vse skupaj pa prepletajo tudi z znanjem iz organizacije, saj je Maja Horvat magistrirala iz turizma, v poslovno-organizacijski smeri.

Z vami se bodo vsekakor vedno posvetovali o tematiki in splošni podobi, ki jo želite prikazati. Uspešno vodijo vaša družbena omrežja. Njihovi rezultati na tem področju so namreč zavidljivi, njihova kreativnost in razgledanost pa poskrbita, da se lahko učinkovito lotijo skorajda katere koli tematike. Spišejo tudi različne tekste in druge bogate vsebine. Umetniško žilico spodbujajo z oblikovanjem atraktivnih tiskovin in s povezovanjem različnih prireditev.

Maj.universe_odnosi z javnostmi


Do lepšega sveta z avtorskimi izdelki

Okoli Majinega vesolja se vrtita še dve blagovni znamki: spletna trgovina in založba Dobri skupaj, kjer boste našli zabavne in unikatne avtorske družabne igre, unikatna darila in leposlovno literaturo. Založba združuje ustvarjalne posameznike, ki se zavedajo pomembnosti avtorskih in ročnih del. Njihovo poslanstvo je ljudem omogočiti dostop do avtorskih in unikatnih izdelkov ter tako širiti vizijo o boljšem in čudovitem svetu.

Za vas so pripravili lepo število otroških pravljic, unikatne okvirje in snežne krogle, orakeljske karte in avtorske izdelke pisateljice Maje Horvat.
Njihova domišljija ne pozna meja. Ustvarili so edinstvene družabne igre različnih tematik. Lahko se spopadate z mitskimi bitji, razgibate možgane z igro spominov ali potešite žejo z družabno igro Od gostilne do gostilne. Dovolj pogumni se lahko pozabavate ob njihovi igri 7 grehov ali popestrite svoje ljubezensko življenje z Igro za zaljubljene.

Drugi del vesolja je namenjen avtorici Maji Horvat. Skozi svoj alter ego kot pisateljica udejanja svoje misli, domišljijo in upanje. Izdala je že tri romane: Usodna modrina (1. in 2. del) in Želim si postati ptica. Več informacij o knjigah najdete na spletni strani založbe Dobri skupaj.

Z domišljijo in znanjem so prepričali že mnoga slovenska in tuja podjetja: Mozirski gaj, Time4Tales&Travel, Turistično in kulturno društvo Celje, Radio Fantasy, Časopis Celjan in številna druga znana podjetja.

Če želite izvedeti več, obiščite spletno stran ter uživajte v čarovnijah in mojstrovinah Maje Horvat in njene ekipe.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja MAJ.universe

Maj.Universe_logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MAJ.universe? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.