Strojna oprema
31.01.2007 08:25

Deli z drugimi:

Share

Microscan prispel v Slovenijo

Družba LEOSS, ki se ukvarja z avtomatskim identificiranjem in mobilnim zajemom podatkov, se je izkazala kot najprimernejša za strokovno zastopanje in distribucijo izdelkov Microscan, ki sodijo v sam vrh specializiranih proizvodov, namenjenih avtomatski identifikaciji in zajemu podatkov v črtnih kodah. S čitalniki priznanega svetovnega proizvajalca Microscan po svetu dosledno identificirajo vsako črtno kodo, ki steče skozi proizvodno linijo in s tem zagotavljajo sledljivost ter avtomatizirano poslovanje. V Sloveniji so se zanje prav zato med prvimi odločili v družbi TPV, kjer je Microscan prisoten v njihovi proizvodni liniji za potrebe avtomobilske industrije. Zaradi ozke specializacije uporabe so njihovi robustni čitalniki primerni za uporabo v zelo zahtevnih pogojih, ki jih prinaša industrijsko okolje.

“Pridobljeno zaupanje je za LEOSS zelo pomembno, saj nam omogoča dodatno popestritev že tako široke ponudbe specializirane opreme za področje avtomatske identifikacije,” je dejal Franci Nadles, direktor družbe LEOSS. “Z umestitvijo Microscanovega programa v našo ponudbo se nam odpira tudi novo pomembno tržišče – tržišče proizvodnih podjetij, ki potrebujejo avtomatizacijo v industriji.”

“Industrijski čitalniki so nam v veliko pomoč, saj nam zagotavljajo vse tiste informacije o produktih v proizvodnem procesu, ki jih potrebujemo za njegovo pravilno krmiljenje,” meni Stane Tutin, vodja projekta TPV, d.d., v Veliki Loki.

“Po naših opažanjih obstajajo določeni kazalci, ki kažejo na povečanje potreb po specializiranem identificiranju v proizvodnji na območju Slovenije, zaradi česar smo se odločili za širitev na to majhno, vendar pomembno tržišče in kot zastopnika izbrali družbo LEOSS,” trdi Juan Pablo Biermayer, skrbnik Microscanovih ključnih partnerjev v Evropski centrali na Nizozemskem.

“Umestitev med Microscanove partnerje pomeni za LEOSS veliko poslovno priložnost, s katero lahko povečamo tudi ugled lastne blagovne znamke v slovenskih proizvodnih podjetjih,” meni Janko Hodža, produktni vodja področja identificiranja v družbi LEOSS. “Izdelke bomo javnosti prvič podrobneje predstavili na mednarodnem sejmu mehatronike in avtomatizacije (IFAM 2007), ki bo potekal med 31.1. in 2.2. v celjski dvorani Zlatorog.

Microscan Systems je podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo specializiranih naprav, namenjenih avtomatski identifikaciji in zajemu podatkov v črtnih in 2D kodah. Kadar se v proizvodnji pojavi potreba po zagotavljanju sledljivosti ali povečanju učinkovitosti dela, s katero je moč zagotoviti večjo konkurenčnost podjetij na lokalnih in globalnem trgu, se izbira vrhunske opreme za identifikacijo zelo zoži. Vendar v konkurenci skoraj zagotovo vedno ostanejo tudi Microscanovi izdelki (več), ki jih odlikujejo visoka kakovost, zanesljivost delovanja, sposobnost hitrega zajem podatkov in zmerna cena. Navedene prednosti je Microscan pridobil skozi leta trdega dela in pridobivanja izkušenj, zaradi česar je postal del skupine Spectrics, družbe za upravljanje 16 svetovnih podjetij, specializiranih za razvoj in proizvodnjo preciznih inštrumentov ter nadzornih sistemov. Tako je danes Microscan s 16 poslovalnicami prisoten v več kot 30 državah sveta. Svoje izdelke delijo na 3 osnovne skupine: industrijski (več), 2D (več) in OEM-čitalniki (več). Poleg opreme za avtomatsko identifikacijo pa nudijo tudi odlično podporo uporabnikom (E-learning).


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več