PROLON d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 58925953
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
7199635000
Transakcijski račun:
SI56 0510 0801 5700 606
Osnovna dejavnost:
G47.420 Trgovina na drobno v specializiranih prodajalnah s telekomunikacijskimi napravami
Ustanovitelj:
Matej Lončarič

Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo in druga področja. Pomembno je, da si zaposleni izberejo prave računalnike, programsko opremo in zunanje naprave za svoje delovne procese. Glede na raznolikost sodobne tehnologije, od pametnih telefonov, tablic do velikih namiznih sistemov, je izbira najboljše in najbolj ustrezne tehnologije lahko velik podvig za običajnega uporabnika. Na srečo podjetje Prolon d.o.o. na enem mestu nudi pregledno in bogato ponudbo računalniške opreme.

Potrebujete poslovni prenosnik? Gaming namizni računalnik za igranje najnovejših igric? Mogoče potrebujete samo kakšno individualno računalniško komponento? V spletni trgovini prolon.si so za končne uporabnike in podjetja pripravljeni številni poslovni, delovni in gaming sistemi, tako v prenosni obliki kot tudi namizni.

Kot pooblaščeni prodajalec in partner Telekoma Slovenije, vam svetujejo pri izbiri mobilnega telefona, najustreznejšega paketa in drugih storitev Telekoma Slovenije.

Prolon-telefoni-računalniki

Vrhunski računalniški sistemi za poslovno in domačo rabo

Z računalniki MEGA razveseljujejo vse njihove igričarsko usmerjene uporabnike in uporabnike, ki za oblikovanje in programiranje potrebujejo največjo računsko moč. Sistemi MEGA so opremljeni z najnovejšimi procesorji AMD in Intel in grafičnimi karticami RTX, vse do druge najmočnejše grafične kartice na tržišču RTX 3080Ti. Poleg paradnih konjev boste našli tudi bolj cenovno prijazne računalnike za vsakdanjo rabo. Če računalnik potrebujete zgolj za ogled filmov in brskanje po spletu, potem so to računalniki za vas.

Če ste se odločili za nakup novega namiznega računalnika ali pa le-tega že imate doma v stanju pripravljenosti, potem potrebujete še kakovosten monitor. Izbirate lahko med monitorji Philips, AOC, Lenovo, HP, DELL in drugimi, ki se razlikujejo predvsem po namembnosti. Za oblikovanje in kreiranje vsebine se priporoča IPS zaslon, ki zagotavlja natančnost in širok spekter barv. Za vsakdanjo rabo je primeren skorajda vsak zaslon, pozorni bodite le na ustreznost priključkov in velikost monitorja.

Ne smemo pozabiti tudi na omrežno opremo, saj je računalnik brez internetne povezave popolnoma ohromljen. Za vso ponudbo omrežne opreme in UPS napajalnikov obiščite spletno stran prolon.si.

prolon-telekom-slovenije

Mobilna telefonija in dodatki za telefone

Kot že rečeno, podjetje Prolon je pooblaščeni ponudnik storitev Telekoma Slovenije. Če potrebujete pomoč pri prebijanju skozi žargon mobilne telefonije, ki marsikaterega uporabnika dodatno zmede pred nakupom, vam pri odločitvi svetujejo Prolon strokovnjaki mobilne telefonije. Glede na vaše potrebe vam bodo poskušali izbrati ustrezen telefon in tudi mobilni paket.

Obenem vam bodo svetovali tudi pri izbiri mobilnih dodatkov, od ovitkov, zaščitnih stekel do žičnih, brezžičnih in avto polnilcev za Android in iOS naprave.

Servis in svetovanje

Redno vzdrževanje računalniških sistemov in mobilnih naprav je ključno za njihovo dolgoročno delovanje. V primeru okvare zaradi dotrajanosti strojne opreme ali ostalih zunanjih dejavnikov, pristopite do podjetja Prolon d.o.o. Nudijo vam servis telefonskih aparatov in računalnikov pod okriljem izkušenih IT strokovnjakov.

Grafični studio

Svoje storitve dopolnjujejo z grafičnim studiem, kjer tiskajo koledarje, ki so dobra ideja za poslovno darilo za najbližje, stranke in poslovne partnerje.

Več o podjetju Prolon na njihovi spletni strani.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja PROLON d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PROLON d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.