Računalništvo, telefonija
04.02.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

V Mishop.si po kakovostne in poceni Xiaomi naprave

Kitajsko podjetje Xiaomi je eden največjih proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov na svetu, pa tudi ostale nadvse uporabne elektronike. Med uporabniki je podjetje postalo zelo priljubljeno, ker so kljub visoki kakovosti njihovi izdelki precej cenejši od priznanih imen.
V Mishop.si po kakovostne in poceni Xiaomi naprave
V Mishop.si po kakovostne in poceni Xiaomi naprave

Spletna trgovina Mishop.si je specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi na slovenskih tleh. Tu gre posebej za pametne telefone, še zdaleč pa ne samo zanje, saj lahko izbirate med pestro paleto izredno zanimivih, uporabnih in cenovno dostopnih izdelkov.

Trenutne najbolj vroče kategorije izdelkov so v kategorijah pametnih telefonov, pametnih ur, robotskih sesalnikov, električnih skirojev in izdelkov ecosystem (smart home).

Xiaomi Pocophone F1

Pametni mobilni telefon Xiaomi Pocophone F1 se po strojni plati kosa z marsikaterim mobilnim telefonom višjega cenovnega razreda, saj je opremljen z mobilnim procesorjem Qualcomm Snapdragon 845, vgrajeno grafično kartico Adreno 630, šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom s 64 ali 128 megabajti, odvisno od različice. Zmogljivemu pametnemu mobilnemu telefonu dovolj dolgo avtonomijo delovanja zagotavlja baterija kapacitete 4.000 miliamper ur, ki podpira hitro polnjenje preko tehnologije Quick Charge 3.0. Ob srednje intenzivni uporabi bi vam baterija morala zdržati približno dva dni.

Na zadnji strani je Pocophone F1 opremljen z dvema kakovostnima fotoaparatoma ločljivosti 12 in 5 milijonov slikovnih točk. Polni HD+ zaslon s 6,18 palci oziroma 15,7 centimetri ter razmerjem 19:9 ima v »zarezi« skrito kamero z 20 milijoni slikovnih točk ter infra rdeče senzorje, ki omogočajo odklep zaslona s prepoznavo obraza. Na telefonu je nameščen mobilni operacijski sistem Android z grafičnim vmesnikom MIUI, ki temelji na osnovi mobilnega operacijskega sistema Android 8.1 Oreo.

Xiaomi Mi Robot

Z novim robotskim sesalnikom Xiaomi Mi Robot 2. generacije bo čiščenje doseglo novo stopnjo učinkovitosti. Xiaomi Mi Robot 2 namreč kot hibrid nudi sesanje tal, svoje delo pa dokonča še s pomivanjem. Prednost Xiaomijevega novega pomočnika je zmogljiva baterija, ki zagotavlja kar do 2.5 ure čiščenja oz. čiščenje površine do 250 kvadratnih metrov.

Celotni delovni proces in nastavitve lahko enostavno upravljate z aplikacijo Mi Home. Pri prvi uporabi Mi Robota vam ta poskenira in izriše tloris vašega doma, v nadaljnjih čiščenjih lahko tako izberete želen vzorec čiščenja ter posamezen prostor. Aplikacija vam nudi možnost postavitve virtualnega zidu, ki ga robotski sesalnik ne bo prekoračil ter tudi čas čiščenja. Mi Robot 2 se bo ob nastavljenem času vklopil in pričel s svojimi opravili.

Xiaomi Mi Električni skiro M365

Z prevoz po mestu in okretno ter hitro vožnjo, s katero boste v kar najkrajšem času dosegli želen cilj, so idealni električni skiroji. Električni skiro Xiaomi M365 je z 12,5 kilograma eden najlažjih na trgu. Z njim boste dosegli hitrost do 25 kilometrov na uro, z enim polnjenjem pa boste prevozili do 30 kilometrov, kar bi moralo za vožnjo po mestu povsem zadoščati.

Ima napihljive zračnice velikosti 8,5 palca oziroma 21,6 centimetra. Električni skiro je opremljen z dvojnim zavornim sistemom. Prednje kolo ima zavorni sistem proti blokiranju kolesa E-ABS, zadnje kolo pa mehansko zavoro. Zavorna razdalja se tako skrajša na 4 metre, zaradi česar je vožnja veliko varnejša. Preko pametne aplikacije, ki jo namestimo na mobilni telefon, lahko spremljamo tudi stanje akumulatorja, hitrost ter način vožnje.

Kako naročam, kako plačam in kdaj dobim?

Naročila v spletni trgovini Mishop.si pošiljajo iz skladišča v Sloveniji, zato so izključeni carinski postopki in plačilo dodatnih carinskih dajatev. Pošiljke so ažurne in varne, opravlja jih hitra pošta GLS, tako da jih lahko po naročilo na svojem naslovu pričakujete v 2 do 4 dneh. Zagotovljeni sta seveda tudi pomoč strankam in tehnična podpora v slovenskem jeziku. Kar je za mnoge uporabnike zelo pomembno, sta garancija in servis. Tako nudijo 2-letno garancijo in servis v Sloveniji, kar je ob morebitnih težavah z izdelkom zagotavlja priročno in hitro rešitev. Plačilo lahko izvedete na vrsto različnih načinov: od nakazila na TRR, s storitvijo Paypal ali po povzetju, če vam tako bolj odgovarja. V kratkem pa bodo omogočili tudi obročno odplačevanje.

Več o storitvah in vse izdelke najdete na mishop.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IMEDIA GSM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IMEDIA GSM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

MIshop

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IMEDIA GSM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več