Računalništvo, telefonija
05.04.2018 08:21

Deli z drugimi:

Share

ZBIRALNA AKCIJA: STARI APARATI ZA OTROŠKI SMEH

ECI in dr. Aleksander Smerkelj pri zelenem kotu
ECI in dr. Aleksander Smerkelj pri zelenem kotu

Predstavljamo vam našo novo zbiralno akcijo z naslovom Stari aparati za otroški smeh. Namen akcije je zbiranje odpadnih aparatov, sijalk in baterij v posebnih zbiralnikih t.i. zelenih kotih v poslovalnicah štirih večjih tehničnih trgovin po državi. Izkupiček od zbranega bomo namenili Društvu Rdeči noski, bolnišničnim klovnom, ki lajšajo dneve otrokom, ki jih morajo preživeti stran od doma ter jim spodbudijo vedre misli, pogum in zaupanje. Akcija traja celo leto 2018, sodeluje pa lahko vsak, ki ima doma stare aparate, sijalke ali baterije.

Aparate se zbira na lokacijah trgovin Big Bang, d.o.o., Gorenje GSI, d.o.o., Mercator d.d., M Tehnika in MERKUR trgovina, d.d.. Potrošniki imajo možnost brezplačno oddati manjše stare aparate, sijalke ali baterije v posebne zelene kote (na 67-ih lokacijah) v trgovinah oz. večje stare aparate, ki jih lahko oddajo v skladišču teh trgovin ob nakupu novih aparatov. S tem ne naredijo le nekaj dobrega za okolje, ampak so tudi družbeno odgovorni.

V enem letu bomo na ta način zbrali vsaj 10.000 EUR. Na spletni strani projekta www.otroskismeh.si smo pripravili tudi poseben števec, ki bo sproti prikazoval zbrano količino. Šteje vsak stari aparat, sijalka ali baterija, zato pozivamo vse, da se k akciji pridružijo.

Potrošniki lahko oddajo svoje stare aparate, sijalke in baterije v delovnem času trgovin tekom celega leta 2018. Med izvajanjem akcije bomo na vseh lokacijah zelenih kotov izvajali tudi spremljevalne dogodke, na katerih bomo potrošnike obveščali o akciji.

Oddajte svoje stare aparate in baterije v ZELENE KOTE v TEHNIČNIH TRGOVINAH, s tem podpirate Društvo Rdeči noski. Za otroški smeh v bolnišnicah!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ZEOS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ZEOS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ZEOS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več