Aplikacije in dodatni programi
29.03.2023 16:12
Posodobljeno 6 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

5 Android aplikacij, ki jih ta teden ne smete zamuditi (74. del)

Odločili smo se, da vam bomo vsak teden predstavili 5 novih mobilnih aplikacij in iger, s katerimi bomo skrbeli, da boste karseda na tekočem na področju razvoja Android programske opreme. Tokrat smo izbrali tri igre in dve aplikaciji.

BT21 Pop Star

Cena: Brezplačno

BT21 Pop Star je “match-three puzzle” igra. Igralci napredujejo skozi igro, kot pri večini iger te vrste. Z vsakim zaključkom stopnje ste bližje zaslužku kosov sestavljanke, ki jih zbirate in sestavljate. To je hkrati glavna zanka igranja in to, za kar boste porabili večino svojega časa. Prejmete nekaj tradicionalnih “match-three” elementov, kot so okrepitve, ki vam pomagajo dokončati uganke in gledano v celoti BT21 Pop Star res ni slab vstop v žanr. Obstaja nekaj težav pri zgodnjem nalaganju, vendar bi jih razvijalci morali odpraviti v prihodnjih posodobitvah.

Prenos iz Google Play trgovine!

Dreamai

Cena: Brezplačno

Dreamai je aplikacija za ustvarjanje umetnosti z umetno inteligenco. Podobno kot Microsoftov Bing Image Creator vam ta aplikacija omogoča ustvarjanje slik tako, da z besedami opišete, kar želite. Aplikacija nato poskuša ustvariti to sliko z uporabo umetne inteligence. Aplikacija je precej nova, zato ni veliko podatkov o tem, kako dobro deluje, vendar se je zdelo, da je pri testiranju portala Android Authority delovala dobro, čeprav nismo dobili nobenih konkretnih podatkov. V vsakem primeru je to zabavna aplikacija, ki nadalje raziskuje zmogljivosti umetne inteligence doslej.

Prenos iz Google Play trgovine!

EA Sports MLB Tap Baseball 23

Cena: Brezplačno

Izšla je letna EA-ova igra za Android. Letošnja izdaja vsebuje posodobljene ekipe, nekaj prenovljenih funkcij in več načinov igre. V bistvu je to simulator, kjer zbirate igralce, sestavljate ekipo in se nato soočite z drugimi igralci. Zbirate lahko turnirje, dogodke in posebne igralce. Poleg tega je grafika igre razmeroma v redu. Igrate lahko tudi nekaj bejzbola, vendar uporabniška izkušnja ni niti približno tako poglobljena, kot igra bejzbola na konzoli. Oboževalce športa bi morala nekoliko odvrniti, medtem ko se med igrami predvajajo reklame in kljub agresivnim nakupom v aplikaciji ni nič groznega za igranje. EA Sports MLB Tap Baseball 23 je zagotovo “shoo-in” za najboljšo bejzbal Android igro.

Prenos iz Google Play trgovine!

Prosper

Cena: Brezplačno

Prosper je aplikacija za duševno zdravje. Podobna je sodobnim mobilnim aplikacijam za dnevnik, kjer lahko vsak dan preverite svoje razpoloženje. Aplikacija vam nato pomaga pri spopadanju z negativnim razpoloženjem z različnimi majhnimi nasveti in triki, skupaj s stvarmi, kot so sprostitvene dejavnosti. Sčasoma lahko spremljate svoje razpoloženje in vidite, ali napredujete ali ne. Uporabniški vmesnik je čist in enostaven za uporabo. Ima tudi sodoben občutek. Glede tega nimamo nobenih resničnih pritožb, vendar njegova učinkovitost temelji na uporabniku in ne v resnici ne na aplikaciji.

Prenos iz Google Play trgovine!

Mighty Doom

Cena: Brezplačno

Mighty Doom je najnovejša igra Bethesde. To je pustolovska “top-down” streljačina, kjer pokosite množice sovražnikov z različnimi orožji. Ima tisti značilni arkadni občutek in res je zabavna, ko odklenete eno od resnično močnih orožij. Le kdo ne mara gledati na tone sovražnikov, ki se pojavljajoin izginjajo? Igra ni videti ali se igra podobno kot njen soimenjak, Doom in to je trdna ovira pred večjim uspehom. Oboževalci starejše igre z Mighty Doom-om ne bodo našli svojega Doom nadaljevanja. Vendar, če temu odvzamete vidik Dooma, je prijetna potrata časa.

Prenos iz Google Play trgovine!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Android aplikacije


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več
Srebrni partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več