Življenjski slog
12.04.2023 15:29

Deli z drugimi:

Share

Zmogljiv električni skiro Eleglide za 400 €

Pot v službo, na popoldanske aktivnosti ali zgolj poletno umirjena vožnja na dopustu – danes mnogi prisegajo na električni skiro. Je hiter, okreten in dovolj majhen, da z njim pridemo še skozi tako ozke predele, hkrati pa je celo dovolj majhen, da ga lahko zložimo in pospravimo v prtljažnik avtomobila. Na spletni strani GeekBuying lahko s pomočjo promocijske kode NNNELECOZALL dobite e-skiro Eleglide Coozy za ugodnih 399 €.

Glavne značilnosti e-skiroja

Eleglide Coozy, ki ga poganja motor z močjo 350 W, lahko doseže največjo moč 540 W in največjo hitrost 25 km/h, kar vam zagotavlja dinamično vožnjo. Opremljen je z baterijo 450 Wh, ki omogoča največjo razdaljo 50–55 km pri polni napolnjenosti, kar je dovolj dolga za vsakodnevne vožnje in krajše izlete.

Coozy uporablja dvojni zavorni sistem, ki ga sestavljata E-ABS in zadnja kolutna zavora, ki omogoča hitrejše in varnejše zaviranje. Poleg tega je zasnovan s sprednjim vzmetenjem za zmanjšanje udarcev, kar vam zagotavlja udobno vožnjo.

Več funkcij je mogoče aktivirati prek LED armaturne plošče in pametne aplikacije – Green Drive, kot so prestavljanje načinov hitrosti, spreminjanje enote hitrosti in še več. Coozy je opremljen s 4 lučmi, vključno z žarometom, zadnjo lučjo in 2 volanskimi lučmi. Zadnja luč lahko deluje kot svetilka in zavorna luč. 10-palčne pnevmatike iz gume se prilagajajo več vrstam terena.

Eleglide Coozy ima več hitrostnih načinov, ki ustrezajo vašim različnim potrebam, vključno z 10/15/25 km/h in potiskanjem 6 km/h.

Za še več informacij obiščite spletno stran GeekBuying.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Električni skiro


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več