Računalništvo, telefonija
31.01.2020 13:52
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zmaga slovenskega podjetja v Italiji

Slovensko podjetje izbrano za sodelovanje z enim vodilnih operaterjev prenosnih elektroenergetskih omrežij v Evropi.
Zmaga slovenskega podjetja v Italiji
Zmaga slovenskega podjetja v Italiji

V okviru Next Energy 4 izziva, ki deluje pod okriljem italijanskega podjetja Terna SpA in fundacije Cariplo, je bilo včeraj izbranih 5 podjetjij, katera so z uvrstitvijo dobila priložnost sodelovanja z enim vodilnih sistemskih operaterjev prenosnih elektroenergetskih omrežij v Evropi.

Next Energy je pobuda s katero želijo vzpodbuditi in podpreti talentirane posameznike ter podjetja z inovativnimi poslovnimi idejami in projekti. Osrednja tema letošnjega poziva je “Vodlina vloga v prenosu električne energije”, v okviru katere se je na 3 različne pozive (Call for Ideas, Call for Talents in Call for Growth) prijavilo blizu 600 podjetjij s svojimi inovativnimi rešitvami.

Podjetje TROIA d.o.o., ki letos obeležuje 10 let poslovanja, uspešno prodira na tuje trge. Ekipa 30. strokovnjakov na področju inženiringa, upravljanja premoženja in poslovanja, ima pri delu v elektroenergetski industriji večletne izkušnje in znanja, ki jih združuje z razvojem lastnih produktov na osnovi obogatene resničnosti.

TROIA AR Platforma, za katero je TROIA d.o.o. v letu 2019, kot edino Evropsko podjetje že prejela Maximo World nagrado v Ameriki, je bila ena izmed predstavljenih rešitev na včerajšnjem srečanju v Rimu, kjer je svoje rešitve predstavilo izbranih zadnjih 10 podjetij. Poleg obogatene resničnosti, je podjetje Troia odločevalno komisijo prepričalo s svojimi rešitvami na področju upravljanja sredstev in s končnim portfeljem inovativnih rešitev, podkrepljenih z znanjem in večletnimi izkušnjami. Kot edino slovensko podjetje je bila TROIA izbrana za sodelovanje s podjetjem Terna SpA.

Podjetje TROIA v okviru pridobljene zmage na pozivu, zdaj začenja 4-mesečno sodelovanje z italijansko Terno, s ciljem na razvoj dolgoročnega partnerstva, ki lahko odpre vrata na številne tuje trge.

https://www.terna.it/en/media/press-releases/detail/The-fourth-edition-of-Next-Energy-is-under-way


Prijavi napako v članku