Tiskalniki in skenerji
27.12.2023 08:41
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Želite vstopiti v svet 3D tiskanja? Ta tiskalnik je kot nalašč za to

Če želite vstopiti v svet 3D tiskanja, potem je Creality Ender-3 V3 SE kot nalašč za to – je dober vstopni 3D tiskalnik za ustvarjanje in zabavo.
3D tiskalnik Creality Ender-3 V3 SE. Foto: Tomtop
3D tiskalnik Creality Ender-3 V3 SE. Foto: Tomtop

3D tiskalnik Creality Ender-3 V3 SE v kompaktnem ohišju združuje vse, kar potrebujete. Kljub svoji relativno skromni velikosti bo lahko uresničil velike tiskalne ideje. Nudil bo ure in ure zabave in ustvarjalnostiv  – omejeni boste le z dimenzijami 220 x 220 x 250 mm.

Kaj pa njegova posebnost – ‘Sprite’ ekstruder? Omogoča gladko in enostavno uporabo različnih filamentov, med njimi PLA, PETG in TPU. Čarobnost pa se skriva v enostavnosti menjave – en dotik in že ste pripravljeni na nove eksperimente! Vednar filamenta ob naročilu tiskalnika ne prejmete v paketu, ampak ga morate naročiti posebej.

Ne skrbite za ravnost površine. S senzorjem CR Touch za samodejno niveliranje in pametnim senzorjem obremenitve osi Z je vedno pravilno nastavljen in pripravljen za brezhibno delo. Ko smo že pri enostavnosti: PC vzmetna jeklena grelna postelja se ogreje hitro, hkrati pa omogoča lahkotno odstranjevanje izdelka.

In programi? Tiskalnik Creality Ender-3 V3 SE je kompatibilen z operacijskimi sistemi Windows, Mac OS in Linux ter z Creality Print, Cura 5.0 ali novejšo različico ter Simplify3D. To pomeni, da lahko svoje zamisli izpeljete do popolnosti.

Za tiste, ki cenite natančnost, so tu dvojne linearne osi Y iz trpežnega jekla, ki zagotavljajo stabilnost in dolgo življenjsko dobo. Dvojna os Z pa je sinhronizirana za vrhunsko natančnost. In to ni vse – funkcije kot so nadaljevanje tiskanja, samodejno nalaganje/odlaganje filamenta ter celo zaznavanje prekinitev napajanja, ki omogoča, da se vaše ustvarjanje kljub prekinitvi nadaljuje, kot da ni bilo ničesar.

In za piko na i – cena! Trenutno je pri spletnem trgovcu Tomtop na TEJ POVEZAVI znižan na 172 € (z vključenim davkom). Za to ceno morate le uporabiti kodo FFC0375. Prednost je tudi ta, da vam ga dostavijo iz evropskega skladišča v Nemčiji.


Obvestilo Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
3D printerji 3D tehnologija 3D tiskalniki


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več