Računalništvo, telefonija
08.06.2017 11:02
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Želite izstopati? Izberite zeleno!

Želite izstopati? Izberite zeleno!
Želite izstopati? Izberite zeleno!

Trendovska zelena barva, ki je bila izbrana za Pantone barvo leta, je sedaj na voljo tudi na mobilnem telefonu! Za vse modne navdušence, ki želijo izstopati in verjamejo v drznost modnih dodatkov, je tako telefon Huawei P10 Greenery odlična izbira!

V trgovinah Big Bang je na voljo drzna, zelena barvna različica telefona P10. Izbrana barva je nastala v sodelovanju z inštitutom Pantone, ki je to bravo predstavil tudi kot barvo leta. Zelena barva bo tako zaokrožila ponudbo Huawei telefonov v Sloveniji in prihaja naproti tudi bolj specifičnim modnim okusom.

V Big Bangu lahko telefon dobite v akciji Šola se končuje, HUAWEI navdušuje.’’ V ponudbi so Huawei telefoni dostopni po nižjih cenah ali po razrezani ceni.

Telefoni linije P10 so na voljo v klasični črni, srebrni in zlati barvi. Te standardne barve, je Huawei nadgradil s široko paleto barv, tudi modro in zeleno. P10tako dokazuje, da Huawei sledi svojemu potrošniku in modnim trendom. Telefoni linije P ponujajo čist dizajn, ki je zgrajen okoli ultra tankega lahkega okvirja z zaobljenimi robovi in prepričljive dvojne kamere. Huawei P10 s precizno 3D tehnologijo zaznavanja obrazov omogoča najboljše portrete.

Leicina dvojna kamera omogoča široko zaslonsko fotografijo za osupljive umetniške portrete, ki ga še nadgradi naravni »boke« učinek.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku