Računalništvo, telefonija
27.07.2020 19:45
Posodobljeno 11 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zanimiv stacionarni ventilator Xiaomi za nadvse zanimivo ceno

Ventilator Xiaomi Mijia DC Standing Fan je lahko naš že za zgolj 70,79 evrov.
Ventilator Xiaomi Mijia DC Standing Fan je lahko naš že za zgolj 70,79 evrov.

Zakorakali smo v obdobje pasjih dni, ki bo trajalo vse do 23. avgusta. Pasje dneve pogosto povezujemo z vročino, zato je bolje če smo nanjo pripravljeni. Če v stanovanju nimate lastne klimatske naprave ali jih ne dobro prenašate, ima spletni trgovec TomTop pravo rešitev za vas. Ta je namreč v akciijsko ponudbo ponudil stacionarni ventilator Xiaomi Mijia DC Standing Fan, ki je za zgolj 70,79 evrov na voljo s klikom na TO POVEZAVO.

Pri stacionarnem ventilatorju Xiaomi Mijia DC Standing Fan lahko izberemo me kar 100 različnimi hitrostmi, za premik zraka pa je na voljo kar 7 vetrnic. To v praksi pomeni, da se bomo z njim lahko hladili na razdalji kar 14 metrov. Kljub temu ventilator pri delovanju ni glasen, saj pri polni obremenitvi proizvede komajda 26,6 decibelov hrupa. Najlepše pri vsem tem pa je to, da lahko novost uporabljamo celo s pomočjo pametnega mobilnega telefona.

Več informacij o nadvse zanimivem ventilatorju Xiaomi Mijia DC Standing Fan je na voljo s klikom na TO POVEZAVO. Ker se ventilator nahaja v evropskem prostoru, zanj seveda ne bomo plačali carinskih dajatev in pristojbin. Poleg tega so stroški pošiljanja povsem brezplačni.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku