Računalništvo, telefonija
25.10.2020 13:35
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi presenetil z odlično pametno uro

Pametna ročna ura Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition je kot nalašč za športnike.
Pametna ročna ura Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition je kot nalašč za športnike.

Nova pametna ročna ura Mi Watch Color Sports Edition podjetja Xiaomi ponuja veliko po zmerni ceni. Med drugim ima poleg klasičnega merilnika srčnega utripa tudi zelo natančen merilnik kisika v krvi (SpO2), kar bo zagotovo koristilo tistim, ki veliko telovadijo in tistim, ki imajo radi vse pod nadzorom.

Pametna ročna ura Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition ima za prikaz podatkov na voljo zaslon AMOLED s premerom 3,5 centimetra oziroma 1,39 palca. To v praksi pomeni, da je zaslon dobro viden tudi ob močnejši dnevni svetlobi. Čeprav zaradi tehnologije Always-On neprestano prikazuje sliko, to bistveno ne vpliva na avtonomijo delovanja. Baterija kapacitete 420 miliamper ur namreč pametni ročni uri zagotavlja do 16 ur neprekinjenega delovanja.

Nadvse zanimiva pametna ročna ura Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition ima na voljo kar 120 različnih postavitev zaslona, ​​tako da lahko izberemo tistega, ki nam je najbolj všeč, pa tudi naveličali se jih ne bomo zlahka. Poleg tega je na voljo kar 117 različnih športov, kar je res veliko. Če radi telovadite, se ukvarjate s športom in ste veliko v naravi, je pametna ročna ura Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition prava za vas.

Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition je opremljena tudi s povezavo GPS. Zagotovljena je podpora za brezžično povezavo Bluetooth 5.0, prek katere se bo ura povezala s pametnim telefonom (Android ali iOS). Na voljo je celo brezstična povezava NFC, kar je pri pametnih urah bolj kot ne redkost.

Mi Watch Color Sports ja na voljo v treh različnih barvah (v črni, modri in beli) ter s paščki v dodatnih šestih barvah. Na srečo novost ni pretiramo draga, saj je na voljo že za okoli preračunanih 88,5 evra, v predprodaji pa jo je mogoče dobiti že za preračunanih 82 evrov. Prvi kupci bodo novost prejeli že ta mesec.


Prijavi napako v članku