Strojna oprema
14.08.2006 09:38
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunska linija Philips SPA9300


Kdo trdi, da računalniški zvočniki ne zmorejo producirati kakovostega zvoka?

Philips je predstavil novo linijo zvočnikov za leto 2006, namenjenih osebnim računalnikom, zabavni elektroniki, prenosnikom in MP3-predvajalnikom. Med predstavljenimi zvočniki se nahaja tudi Philipsov sistem zvočnikov SPA9300 s frekvenčnim razponom od 35 do 20.000 Hz, ki omogoča širok spekter visokokakovostnega hi-fi zvoka, hkrati pa zaradi tanke in elegantne oblike ne zasede veliko delovnega prostora. Z dvema 50-mm visokotoncema in visokokakovostnim nizkotoncem je zagotovljen močan zvok basov pri srednjih in visokih tonih. Končni rezultat je 100 W moči visokotoncev, kjer skupna izhodna moč 50 W RMS zagotavlja odličen zvok za uživanje ob glasbi, filmih in računalniških igricah. S pomočjo prilagodljivega zatiča na daljinskem upravljavcu, v katerega lahko vklopimo MP3-predvajalnik, bo poslušanje glasbe še večji užitek.

Popolna magnetska zaščita Philipsovih zvočnikov SPA9300 odpravlja strah pred interferenco in popačenjem slike ter omogoča brezskrbno postavitev zvočnikov poleg računalniškega zaslona. Zvočniki SPA9300 pri kakovosti zvoka ne delajo kompromisov, hkrati pa sta jim pomembna kompaktnost in enostavnost priključitve sistema zvočnikov. S priloženima 3,5 mm stereo priključkom in 2 m dolgim kablom je povezava sistema z osebnim računalnikom hitra in enostavna, ne da bi pri tem nastala zmeda s številnimi kabli.

Novo linijo Philipsovih zvočnikov za osebne in prenosne računalnike ter predvajalnike MP3, poleg zvočnega sistema SPA9300, dopolnjuje širok spekter zvočnikov, katerih moč sega vse do 160 W.


Prijavi napako v članku