Računalništvo, telefonija
08.05.2019 20:00

Deli z drugimi:

Share

Voyo sedaj z novim izgledom

Priljubljen portal za spremljanje filmov, serij, oddaj, resničnostnih šovov ... ima nov izgled. Sedaj je bolj podoben Netflixu in ima tudi podobne funkcije.
Voyo sedaj z novim izgledom
Voyo sedaj z novim izgledom

Filmi, serije, oddaje, šport … so sedaj razporejeni v bolj pregledni meni v zgornji vrstici. Prav tako je mogoče spremljanje televizije v živo in za nazaj za POP TV in Kanal A, kot tudi Kino, Brio in Oto.

Aplikacija je pridobila tudi novo podobo v Androidu in iOSu, za pametne televizije pa se posodobitev še čaka. Cenaza zdaj ostaja 7 € na mesec, če pa se odločimo za 6 mesečni dostop, dobimo en mesec brezplačno (skupna cena je tako 42 €).

Za nove naročnike je še vedno na voljo 14-dnevno brezplačno obdboje. Naročnino lahko plačamo kot dodatno opcijo pri svojem mobilnem/fiksnem operaterju (Telekom Slovenije, T-2, Telemach, A1 Slovenija BOB) ali pa s kreditno/debetno kartico oziroma preko PayPala.

Na žalost si že posnetih oddaj, serij in filmov ni mogoče prenesti na pametni telefon za kasnejši ogled, kot je to že na voljo pri Netflixu. So pa vse vsebine brez oglasov (razen oddaje v živo).

Sicer je naročnina na storitev na voljo le za rezidente Slovenije, medtem ko lahko video-vsebine po novi EU zakonodaji spremljate v katerikoli državi članici EU.


Prijavi napako v članku