Slika, tv, avdio
Varnost
10.05.2022 07:27
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Varnostni kameri z zmogljivo baterijo: enostavna namestitev brez kablov

Namestitev varnostnih kamer je delo, pri katerem se kaj hitro zgodi, da potrebujete več tehničnega znanja, kot ga premorete. Če izberete pravi komplet, pa je lahko po drugi strani namestitev otročje lahka.
Varnostna kamera Anker EufyCam 2C
Varnostna kamera Anker EufyCam 2C

Uporabniška tehnologija je v zadnjih nekaj letih močno napredovala. Zato, da na telefonu s povezavo do svetovnega spleta pogledate, če je doma ali pred počitniško hiško vse v najlepšem redu, ne potrebujete visoko izobraženih strokovnjakov in niti gore namenske opreme, celo kablov več ne potrebujete. Kamere na baterije odlikuje enostavna namestitev, baterije pa so že tako zmogljive, da boste pozabili, kdaj ste jih na zadnje polnili.

Za notranjo in zunanjo uporabo

Nekatere tovrstne varnostne kamere so namenjene tako za notranjo kot za zunanjo uporabo, in takšna je varnostna kamera Anker EufyCam 2C (v kompletu sta dve kameri). Gre za brezžično baterijsko kamero, ki se lahko pohvali z možnostjo dvosmerne komunikacije. Slišali boste, kaj se dogaja v okolici kamere, hkrati pa boste lahko preko priročnega zvočnika nepridiprava opozorili oziroma ga pregnali. Lahko pa boste preprosto videli, kdaj je otrok prišel iz šole in mu kaj sporočili.

Do 180 dni delovanja

Omenili smo že zmogljivo baterijo. Baterija varnostne kamere Anker EufyCam 2C z enim polnjenjem zagotavlja do 180 dni delovanja. Seveda ima vgrajeno podporo za brezžično povezavo Wi-Fi. Baterijska varnostna kamera za zunanjo in notranjo uporabo je vodoodporna (IP67), tako da vam ni treba skrbeti, če jo bo tu in tam zmočilo.

Full HD slika, senzor gibanja, obveščanje v realnem času …

Ločljivost Full HD (1080p) zagotavlja izjemno jasno sliko, tako da vam ne bo ušla nobena podrobnost. Tudi vidljivost in snemanje ponoči vas bosta presenetila, saj se kamera izkaže tudi v slabih svetlobnih pogojih.

V kamero je vgrajena kartica mikro SD (16 GB), tako da boste na njej lahko hranili nekje do treh mesecev posnetkov. Omogoča tudi shranjevanje v oblaku, a je storitev neobvezna, saj je povezana z dodatnimi stroški. Najbolje pa je, da se lahko kamera pohvali s senzorjem gibanja. Ob tem lahko nastavite območje detekcije, da vas ne bo opozarjala brez potrebe. Obveščanje v realnem času je namreč še ena izmed funkcij, ki pa je pri tovrstni opremi pričakovana, če ne celo nujna. V kompletu, ki ga lahko najdete na spletni strani enaA.com sta dve kameri ter bazna postaja.

Varnostni komplet, ki ga lahko kadar koli nadgradite

Svoj varnostni komplet lahko kadar koli nadgradite, saj bazna postaja Eufy Security HomeBase podpira do 16 eufyCams in do 34 »Entry« senzorjev.

Več ponudbe varnostnih kamer za različne potrebe in v različnih cenovnih razponih najdete NA TEJ SPLETNI POVEZAVI.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
brezžične kamere Kamere

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več