Slika, tv, avdio
Varnost
10.05.2022 07:27
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Varnostni kameri z zmogljivo baterijo: enostavna namestitev brez kablov

Namestitev varnostnih kamer je delo, pri katerem se kaj hitro zgodi, da potrebujete več tehničnega znanja, kot ga premorete. Če izberete pravi komplet, pa je lahko po drugi strani namestitev otročje lahka.
Varnostna kamera Anker EufyCam 2C
Varnostna kamera Anker EufyCam 2C

Uporabniška tehnologija je v zadnjih nekaj letih močno napredovala. Zato, da na telefonu s povezavo do svetovnega spleta pogledate, če je doma ali pred počitniško hiško vse v najlepšem redu, ne potrebujete visoko izobraženih strokovnjakov in niti gore namenske opreme, celo kablov več ne potrebujete. Kamere na baterije odlikuje enostavna namestitev, baterije pa so že tako zmogljive, da boste pozabili, kdaj ste jih na zadnje polnili.

Za notranjo in zunanjo uporabo

Nekatere tovrstne varnostne kamere so namenjene tako za notranjo kot za zunanjo uporabo, in takšna je varnostna kamera Anker EufyCam 2C (v kompletu sta dve kameri). Gre za brezžično baterijsko kamero, ki se lahko pohvali z možnostjo dvosmerne komunikacije. Slišali boste, kaj se dogaja v okolici kamere, hkrati pa boste lahko preko priročnega zvočnika nepridiprava opozorili oziroma ga pregnali. Lahko pa boste preprosto videli, kdaj je otrok prišel iz šole in mu kaj sporočili.

Do 180 dni delovanja

Omenili smo že zmogljivo baterijo. Baterija varnostne kamere Anker EufyCam 2C z enim polnjenjem zagotavlja do 180 dni delovanja. Seveda ima vgrajeno podporo za brezžično povezavo Wi-Fi. Baterijska varnostna kamera za zunanjo in notranjo uporabo je vodoodporna (IP67), tako da vam ni treba skrbeti, če jo bo tu in tam zmočilo.

Full HD slika, senzor gibanja, obveščanje v realnem času …

Ločljivost Full HD (1080p) zagotavlja izjemno jasno sliko, tako da vam ne bo ušla nobena podrobnost. Tudi vidljivost in snemanje ponoči vas bosta presenetila, saj se kamera izkaže tudi v slabih svetlobnih pogojih.

V kamero je vgrajena kartica mikro SD (16 GB), tako da boste na njej lahko hranili nekje do treh mesecev posnetkov. Omogoča tudi shranjevanje v oblaku, a je storitev neobvezna, saj je povezana z dodatnimi stroški. Najbolje pa je, da se lahko kamera pohvali s senzorjem gibanja. Ob tem lahko nastavite območje detekcije, da vas ne bo opozarjala brez potrebe. Obveščanje v realnem času je namreč še ena izmed funkcij, ki pa je pri tovrstni opremi pričakovana, če ne celo nujna. V kompletu, ki ga lahko najdete na spletni strani enaA.com sta dve kameri ter bazna postaja.

Varnostni komplet, ki ga lahko kadar koli nadgradite

Svoj varnostni komplet lahko kadar koli nadgradite, saj bazna postaja Eufy Security HomeBase podpira do 16 eufyCams in do 34 »Entry« senzorjev.

Več ponudbe varnostnih kamer za različne potrebe in v različnih cenovnih razponih najdete NA TEJ SPLETNI POVEZAVI.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
brezžične kamere Kamere

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Srebrni partner

Editor d.o.o.

Velika pot 29, 5250 Solkan, Tel: 08 200 17 70
Družba Editor že več kot 15 let razvija rešitve za digitalno preobrazbo podjetji. Našim strankam in poslovnim partnerjem nudimo celovit nabor integriranih rešitev za spletno ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več