MIKROGRAFIJA d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 41088743
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5636744
Transakcijski račun:
SI56 0297 1001 1366 479
Osnovna dejavnost:
J63.110 Obdelava podatkov in s tem povezane dejavnosti
Ustanovitelj:
Boštjan Gaberc

Specialisti s pravimi rešitvami. In pika.

V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. Stremijo k nenehnemu nadgrajevanju svojega znanja, tako doma, kot tudi v tujini. Kot specialisti se vedno poglobijo v poslovne izzive strank in poskušajo poiskati najbolj optimalne rešitve. Ključ do uspešne izvedbe projektov s področja digitalizacije poslovanja je aktivno sodelovanje strokovnjakov podjetja Mikrografija in naročnikov ter postavitev jasnih ciljev že pred samim začetkom projekta.

So svetovalno in razvojno usmerjeno podjetje, ki ponuja celovite rešitve in storitve, naravnane k informatizaciji poslovnih procesov. Pripravljajo rešitve za elektronsko hrambo in za obvladovanje dokumentov znotraj procesov. Nudijo izvedbo projekta od prvotne analize, priprave POC-a, svetovanja do postavitve okolja in izobraževanja, nenazadnje pa tudi podporo pri vzdrževanju. Družba se torej ukvarja s procesi za brezpapirno poslovanje. Strankam pa omogoča tudi fizično hrambo dokumentacije, masovno digitalizacijo, zajem podatkov iz različnih vrst dokumentov ter nakup strojne in programske opreme za skeniranje.

Na trgu so prisotni že tretje desetletje in aktivno soustvarjajo slovenski trg na področju obvladovanja in hrambe dokumentov. Kot eden izmed vodilnih ponudnikov so prisotni tudi na tujih trgih. Stremijo k stalnemu izboljševanju kakovosti svojih storitev in rešitev, zato so ponujene rešitve fleksibilne, preizkušene v različnih okoljih in panogah, npr. na področju bančništva in zavarovalništva, farmacije, trgovine, energetike, državne uprave …

Mikrografija nudi svojim naročnikom profesionalne in inovativne rešitve, ki zagotavljajo uspeh. Poglejte si podjetja, ki jim že zaupajo.

Konkurenčne prednosti

V Mikrografiji se zavedajo edinstvenosti svojih naročnikov, zato med poglavitne prednosti svoje družbe štejejo fleksibilen način izvajanja dela ter prilagodljivost željam in potrebam naročnikov. Nudijo vam nakup storitev in rešitev ali najem le-teh v oblaku.

Dolgoletne izkušnje pri obvladovanju dokumentacije v najuglednejših podjetjih na različnih področjih so zagotovilo za strokovno, kakovostno in pravočasno opravljeno delo.

Mikrografija je prisotna tudi v tujini

V zadnjih letih je Mikrografija močno okrepila svoj položaj na tujih trgih. Številni na novo pridobljeni projekti so jim omogočili še večjo vpetost v področje nekdanje skupne države, kjer so poleg poslovne enote v Sarajevu, odprli tudi novo enoto v Banja Luki. Leta 2019 so odprli tudi novo poslovno enoto v Nemčiji.

Zemljevid Mikrografija

Izkušnje, ki jih pridobijo z delovanjem na različnih trgih prispevajo k še višji kakovosti izvajanja storitev, pri tem pa posebno skrb namenjajo tudi zakonskim omejitvam in specifikam posamezne države.


Deli z drugimi:
Share

Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice