Računalništvo, telefonija
18.11.2017 11:51
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tu je rešitev za popoln spanec brez nadležnih zvokov

Tu je rešitev za popoln spanec brez nadležnih zvokov
Tu je rešitev za popoln spanec brez nadležnih zvokov

Vsi dobro vemo, da premalo spanca lahko vodi do resnih težav z zdravjem, a kljub temu veliko ljudi ne spi dovolj kakovostno. To je inženirje podjetja Bose, ki je med uporabniki sicer znano po svojih kakovostnih slušalkah in zvočnikih spodbudilo, da razvijejo posebne slušalke, ki zagotavljajo kakovosten spanec. Ušesne slušalke s prodajno oznako Sleepbuds namreč brez težav utišajo vse nadležne zvoke, kot so smrčanje partnerja, promet na ulici, pasji lajež v bližini, pogovarjanje družinskih članov in druge zvoke, ki bi nam lahko kratili dragocen spanec.

Kupci so ušesne slušalke Bose Sleepbuds takoj vzljubili, saj je podjetje Bose na portalu za množično financiranje IndieGoGo (http://bit.ly/Bose-Sleepbuds) v zgolj nekaj dneh za več kot desetkrat presegel zahtevana sredstva za zagon proizvodnje novosti. Miniaturne slušalke bomo lahko brez težav nosili med spanjem, saj so ergonomsko oblikovane in brezžične. Vgrajena baterija zagotavlja dve noči avtonomije delovanja, slušalke pa bomo lahko polnili celo z uporabo škatlice, v kateri bodo slušalke shranjene.

Slušalke Bose Sleepbuds proti zvokom iz okolice pripomorejo že zgolj z nastavki, saj ti nudijo dobro izolacijo zvokov, poleg tega pa nam te lahko celo predvajajo priljubljeno glasbo, ki je shranjena na pomnilniku. Tu gre predvsem za pomirjevalne zvoke, kot so na primer zvoki oceana, vodnega slapa, gozda in podobno. Te slušalke nam ne bodo zagotovile le mirnega spanca, ampak jih bomo lahko uporabljali tudi za bujenje. To bomo nastavili kar prek mobilne aplikacije. Novost bo prvim kupcem na voljo februarja 2018.


Prijavi napako v članku