Obvestila podjetij
05.05.2021 08:00
Posodobljeno 3 dnevi nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Trikrat A za poslovne kibernetske varnostne rešitve ESET Endopint Security

ESET je na testiranju poslovnih kibernetskih varnostnih rešitev za zaščito končnih točk SE Labs Q1 2021 Enterprise Endpoint Protection pridobil najvišje priznanje AAA.

Vodilni evropski ponudnik kibernetske varnosti ESET je na testu »Q1 2021 Enterprise Endpoint Protection«, ki so ga izvedli v britanski neodvisni organizaciji za preizkušanje informacijskih tehnologij SE Labs, dosegel najvišjo možno oceno AAA. Strokovnjaki SE Labs so med januarjem in marcem letos preizkusili devet varnostnih rešitev glede učinkovitosti odkrivanja napadov in zaščite proti vdorom v realnem času. Rešitev ESET Endpoint Security se je z 99-odstotno točnostjo in 1.116 doseženimi točkami uvrstila med najboljše dobitnike značke AAA.

Celovita poslovna kibernetska zaščita

»ESET Endpoint Security je zmogljiva poslovna rešitev, saj združuje robusten protivirusni program nove generacije za zaščito končnih točk ter napredno programsko opremo za varovanje omrežij. Dodatno raven zaščite zagotavlja osrednji nadzorni center v oblaku, prek katerega se z enega mesta in s pomočjo umetne inteligence obvladuje dogajanje v poslovnem omrežju ter na ravni posameznih končnih točk, kot so osebni računalniki, strežniki ter mobilne naprave,« je povedala Petra Veber, direktorica organizacije v podjetju Si splet (ESET Slovenija).

Varnostne rešitve so bile na preizkusu izpostavljene kombinaciji ciljnih napadov in spletnim grožnjam, ki so jim uporabniki izpostavljeni v realnem delovnem okolju. Rezultati so pokazali, da je ESET Endpoint Security izjemno učinkovita rešitev za blokiranje škodljivih URL-jev in ravnanje z varnostnimi vrzelmi ter za pravilno razvrščanje legitimne aplikacije in spletne strani.

Zavezani vrhunskim poslovnim rešitvam

Kot je povedal Jiri Kropáč, vodja ESET-ovih laboratorijev za odkrivanje groženj v podjetju, se v podjetju trudijo, da bi poslovnim uporabnikom zagotovili čimbolj robustne in zanesljive rešitve za zaščito pred virusi in drugimi kibernetskimi tveganji. »Preizkušanje naših rešitev v realnem delovnem okolju je za uporabnike potrditev, da so njihovo poslovanje ter podatki in zaposleni v najboljših rokah, ko gre za zaščito pred zlonamernimi akterji in kibernetskimi napadi.«

Kibernetska varnost je med najvišjimi prioritetami podjetij po vsem svetu. V ESET-u so na rezultat testiranja SE Labs še posebej ponosni, saj potrjuje njihovo uspešnost pri zagotavljanju vrhunskih tehnologij ter najvišje možne kakovosti varnostnih rešitev in storitev, ki jo organizacije ob vse bolj kompleksnih kibernetskih tveganjih tudi pričakujejo.

Več informacij o ESET Endpoint Security je na voljo tukaj.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SI SPLET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SI SPLET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SI SPLET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku