REDOLJUB d.o.o.

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 44810610
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
6451268000
Transakcijski račun:
SI56 3400 0100 8359 305
Osnovna dejavnost:
G47.910 Trgovina na drobno po pošti ali po internetu
Ustanovitelj:
Helena Budin Čuk, Žiga Čuk, Marko Žagar, Aleš Čuk

Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in tujih pisarnah z registratorji, mapami, ločilnimi listi in podobno. Po 30 letih so njihovi izdelki in storitve še vedno med najbolj priljubljenimi. Za to je zaslužna spletna trgovina, kjer so za vas pripravili širok nabor potrošnega materiala in potrebščin, ki jih vsakodnevno potrebujete za nemoteno opravljanje dela.

Ves potrošni material za podjetnike in podjetja v eni spletni trgovini

V treh desetletjih delovanja so razširili ponudbo na vzdrževanje vseh poslovnih področjih. Z raznovrstno ponudbo pisarniških potrebščin in pripomočkov vas in vaše pisarne oskrbijo z odložnimi kasetami, stojali, predalniki, lončki, podlogami in drugo. Za organizacijo in red lahko poskrbite z luknjači, spenjači, sponkami, lepilnimi trakovi in podobnimi pripomočki. Niso pozabili tudi na zdravje vaših delavcev. Na voljo je kar nekaj ergonomskih pripomočkov, s katerimi boste razveselili sodelavce in poskrbeli za njihovo udobje.

Uporaba papirja za tiskanje in kopiranje se letno povečuje za kar 20 %, zato je ključno, da poskrbite za nemoteno dobavo. V ta namen so pri podjetju Redoljub pripravili papir za tiskanje in fotokopiranje v različnih kvalitetah in gramaturah. Odločite se lahko med A kvaliteto z najvišjo stopnjo beline, ki je primerna za zunanjo korespondenco s partnerji. B kvaliteta se uporablja za notranjo in zunanjo korespondenco, kjer ni v ospredju profesionalni izgled dokumentov. C kvaliteto z nižjo stopnjo beline pa priporočajo za interno notranjo korespondenco.

Kakovostni izdelki za zaščito produktov in svežino poslovnih prostorov

Kvalitetna kartonasta embalaža, kuverte, vrečke in lepilni trakovi vam bodo olajšala in pocenila proces skladiščenja, označevanja, pakiranja, ovijanja ter pošiljanje blaga. Ker se zavedajo pomembnosti urejenih in čistih prostorov, še posebej v času pandemije, ponujajo različna čistila, osvežilce zraka, pripomočke za dezinfekcijo in tudi zaščitno opremo, ki prepreči širjenje okužb na delovnem mestu.

Poskrbijo tudi za domače šolarje s …

šolskimi torbami, peresnicami, barvicami, flomastri, likovnim priborom in ostalimi šolskimi potrebščinami, ki jih potrebujejo šolarje pri šolanju na daljavo ali pa v šoli. Nič več čakanja v vrsti in brskanja po prodajnih policah. Spletna trgovina Redoljub je za vas zbrala vse šolske potrebščine, ki jih bo vaš otrok kdaj koli potreboval.

Zakaj nakupovati preko spletne trgovine Redoljub?

Spletna trgovina jim omogoča, da ponudijo najnižje cene z enodnevno dostavo po celotni Sloveniji. Z optimizacijo ponudbe, dostavnega procesa in spletne strani so poskrbeli za nizke stroške dostave 2,99 evrov, pri nakupu nad 70 evrov pa vam izdelke dostavijo brezplačno. Spletna prodaja je enostavnejša in preglednejša za uporabnike, ki jih priročen vmesnik usmerja po različnih spletnih rubrikah. Ves potrošni material za podjetnike in podjetja je vedno na zalogi, kar pomeni takojšnjo dobavo.

Več o pisarniški opremi si lahko preberite na redoljub.si.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja REDOLJUB d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem REDOLJUB d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.