Računalništvo, telefonija
27.01.2010 09:45
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tridimenzionalni skener 3D Photosimile 5000 za domačo uporabo

Uporabna zadeva, mar ne?
Uporabna zadeva, mar ne?

Inženirji podjetja Ortery Technologies so potrebovali kar dobri dve leti, da so pripravili vsestransko uporabni in kompaktni tridimenzionalni skener 3D Photosimile 5000. Novost lahko hitro in učinkovito digitalizira tako rekoč vsak predmet, ki ga postavimo znotraj skenerja.

Tridimenzionalni skener 3D Photosimile 5000 temelji na osnovi vrtljive kovinske plošče, visokokakovostnega digitalnega fotoaparata Canon DSLR, ki zajema 360 stopinjske fotografije in štirih svetilk s temperaturo barve 6500k. Za popolno preslikavo poljubnega predmeta v tridimenzionalno računalniško sliko je potrebnih kar 72 fotografij.

Tridimenzionalni skener 3D Photosimile 5000 podjetja Ortery Technologies je z računalniškim sistemom povezan preko priključka USB. Fotografije se zajemajo v formatu GIF ali Flash, za njihovo končno obdelavo pa poskrbi namenska programska oprema Photosimile.

Ce bi si želeli postati lastnik tridimenzionalnega skenerja 3D Photosimile 5000 podjetja Ortery Technologies, boste morali trgovcem onkraj luže odšteti zgolj 17 tisoč dolarjev oziroma 12 tisoč evrov. Trenutno pa žal še ni nobenih informacij o tem, kdaj bo novost naprodaj tudi na evropskem trgu.


Prijavi napako v članku