Življenjski slog
15.05.2024 15:30

Deli z drugimi:

Share

Top 5 memecoinov, ki jih lahko kupite po vrnitvi GameStop vlagatelja Roaring Kitty

Legendarni GameStop vlagatelj Roaring Kitty je objavil en meme, kar je bilo vse, kar je bilo potrebno, da so cene meme kovancev poskočile v nebo. 

Roaring Kitty je oseba, ki stoji za kratkim pumpom delnice GameStop leta 2021. Zaradi njegovega dramatičnega donosa na X so delnice podjetij GME in AMC poskočile za 80 % oziroma 95 %. 

Z gotovostjo lahko rečemo, da je saga GameStop 2.0 uradno v teku. V drugi objavi na X-u je Roaring Kitty uporabil priljubljen videoposnetek Peaky Blinders in namignil, da bi se lahko v naslednjih dneh zgodilo še več dogodkov. 

Top 5 meme kovancev za nakup v GameStop sagi 2.0

GameStop saga bi lahko začela supercikel meme kovancev. Strokovnjaki menijo, da lahko pritegne maloprodajne vlagatelje, kar je ključni dejavnik za začetek omenjenega „supercikla“.

Vlagatelji poudarjajo, da lahko kombinacija žetonov z veliko tržno vrednostjo in novih meme kovancev vlagateljem pomaga ustvariti znatne donose v času trenutne tržne mrzlice. Vendar pa ostaja vprašanje, katere meme kovance kupiti?

Navajamo 5 najboljših meme kovancev za nakup, ki lahko v trenutni bikovski seriji zagotovijo visoke donose. 

1. GameStop (GME)

GameStop ni le delnica za tradicionalne vlagatelje. Navdušenci nad meme kovanci lahko zdaj na Solani kupijo žeton GME, ki v zadnjih nekaj dneh strmo narašča. 

Meme kovanec GameStop se je namreč v zadnjih sedmih dneh povečal za več kot 2500 % in trenutno kotira po ceni 0,15 USD. Žeton je dosegel najvišjo tržno kapitalizacijo v višini 130 milijonov dolarjev, nato pa se je nekoliko umaknil. 

Na spletni strani projekta je navedeno, da je kovanec $GME poklon prvotni sagi GameStop. Njegov cilj je tudi nadaljevati „upor proti finančnim titanom“.

Glede na to, da GameStop manija še zdaleč ni končana in da Roaring Kitty že namiguje na nadaljnji razvoj dogodkov, bo meme kovanec GME ostal eden najboljših meme kovancev za nakup. 

2. Dogeverse ($DOGEVERSE)

Po meme kovancih z visokim potencialom obstaja veliko povpraševanje in Dogeverse bi lahko bil eden od potencialnih žetonov.

Dogeverse je že pritegnil pozornost kriptovalutnih kitov, saj je eden od njih prejšnji teden v meme kovanec vložil več kot 183 tisoč dolarjev. Zato ne preseneča, da je bilo v predprodaji Dogeverse zbranih že več kot 15 milijonov dolarjev. 

Ta novi meme kovanec bi lahko imel odlično strategijo za izkoriščanje trenutne norosti. Dogeverse je prvi meme kovanec, ki deluje v šestih različnih ekosistemih veriženja blokov, vključno z Ethereumom, Solano, Base, Polygonom, Avalanche in BNB Smart Chain. 

Uveden bo na priljubljenih borzah DEX in CEX vsakega veriženja blokov, s čimer bo pridobil največ gledalcev. 

Priljubljeni kripto vplivnež TodayTrader meni, da bi lahko Dogeverse zaradi svoje revolucionarne večverižne uporabnosti postal naslednji meme kovanec s 1000-kratnim donosom.

Obiščite predprodajo Dogeverse

3. Sealana ($SEAL)

Priljubljeni kripto YouTuber Jacob Bury je kovanec Sealana označil za potencialno najboljši meme kovanec, ki ga je zdaj mogoče kupiti. 

Prav tako ni edini, ki je navdušen nad Sealanovim cenovnim potencialom. Zanimanje za ta novi meme kovanec je otipljivo v njegovi predprodaji, ki je v prvih nekaj tednih zbrala že skoraj 800 tisoč dolarjev. 

Sealana je lahkotna satira na stereotipne kriptoženske degene. Njena maskota je redkobesedni tjulenj s prekomerno telesno težo, ki je preveč zaposlen z iskanjem naslednjega velikega meme kovanca Solana, da bi izstopil iz mamine kleti. 

Kripto kiti se ne sramujejo veliko vlagati v nove meme kovance, zlasti če jih lahko spravijo v smeh. Pravzaprav je priljubljeni trgovec Pixel nedavno zagovarjal novo naložbeno tezo: „Če me nasmeji, kupim.“

Sealana je sprejela tudi vlagateljem prijazen model zbiranja sredstev. Zainteresirani kupci lahko zdaj preprosto pošljejo žetone $SOL v denarnico projekta in prejmejo imetje $SEAL kot airdrop. 

Druga možnost je, da uporabijo pripomoček za prodajo na prostem trgu na spletnem mestu Sealana. 

Obiščite predprodajo Sealana

4. Sponge V2

SpongeBob V2, druga različica viralnega žetona SPONGE, se pojavlja kot privlačna naložbena priložnost za navdušence nad kriptovalutami. Ste zamudili 100-kratni donos žetona SPONGE? Cilj tega novega projekta je preseči uspeh svojega predhodnika z uvedbo novih pripomočkov.

Pričujoča igra Play-to-Earn (P2E) je zanimiva funkcija, ki projektu dodaja zavzetost. Uporabniki lahko z žetoni SPONGE V2 dostopajo do igre, tekmujejo na turnirjih in zaslužijo več kriptožetonov. Projekt uvaja tudi mehanizem stake-to-bridge, ki imetnikom žetona V1 omogoča enostaven prehod na žeton V2 in pridobivanje pasivnih nagrad.

Ekipa SPONGE želi zvestim in novim vlagateljem zagotoviti še en 100-kratni donos, medtem ko si poskuša zagotoviti uvrstitev na vrhunske borze, kot sta Binance in OKX. Cilj tega projekta je rasti na podlagi trenutne meme kovančne mrzlice, saj ponuja izboljšane funkcije in znatne letne donose. Prizadevajte si izkoristiti prednosti tega naslednjega meme projekta, ki bo zagotovo črpal aprila 2024 in pozneje.

Obiščite predprodajo Sponge V2

5. Smog 

Smog žeton se je aprila 2024 izkazal kot izstopajoč meme projekt z eksplozivnim potencialom. Od poštene predstavitve na platformi Jupiter februarja 2024 je bil ta projekt priča neverjetni rasti, saj se je njegova tržna vrednost povečala za več kot 10 000 %.

Žeton Smog je z integracijo z Ethereumom razširil svoj doseg tudi zunaj omrežja Solana. Tako lahko imetniki žetonov znotraj ekosistema kupijo in zastavijo izvorni žeton projekta, SMOG, ter izkoristijo do 42-odstotne letne odstotne donose.

Še ena značilnost projekta Smog je njegova kampanja za viralni airdrop, za katero je ekipa namenila 35 % (490 milijonov) od svojih 1,4 milijarde SMOG za ta dogodek. Zainteresirani uporabniki lahko sodelujejo tako, da imajo žeton SMOG in trgujejo na borzah, ki kotirajo s tem žetonom.

Poleg tega je projekt namenil še 50 % svoje zaloge za trženje, da bi sčasoma povečal svojo prepoznavnost in pridobil viralnost. Preostanek zaloge je namenjen vzdrževanju likvidnosti na centraliziranih in decentraliziranih borzah. S žetonom Smog se trguje po ceni 0,13 USD, njegova popolnoma razredčena tržna vrednost pa znaša več kot 150 milijonov USD. Za žeton Smog se pripravlja še več dogodkov. Imate priložnost, da izkoristite njegovo trenutno cenovno akcijo in v prihajajočem bikovskem ciklu uživate v še večjih dobičkih.

Obiščite Smog

Ker saga GameStop 2.0 manijo meme kovancev dviguje v nove višave, se je pet izstopajočih žetonov izkazalo za najboljše naložbene priložnosti. Vsak od teh kovancev ponuja edinstvene lastnosti in potencial za znatne donose, ki jih spodbujajo navdušenje na trgu in potrditve vplivnežev. Medtem ko vlagatelji krmarijo po razvijajoči se pokrajini meme kovancev, so ti projekti pripravljeni izkoristiti navdušenje, ki ga je sprožila vrnitev Roaring Kitty in trenutna tržna mrzlica.

Obiščite predprodajo Dogeverse


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več