Računalništvo, telefonija
14.10.2020 11:29
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

To je najcenejša izredno odporna tablica

Tablični računalnik Pipo N1 za malo denarja ponuja veliko!
Tablični računalnik Pipo N1 za malo denarja ponuja veliko!

Kitajsko podjetje Pipo je s pripravo tablice s prodajno oznako N1 postavilo nove standarde na področju tabličnih računalnikov. Gre za izjemno poceni in vzdržljiv tablični računalnik, namenjen tistim, ki delajo v najzahtevnejših okoljih ali pa so preprosto nerodni. Tablica Pipo N1 je namreč združljiva s standardom IP-54, kar pomeni, da je odporna na udarce, tresljaje, padce, prah in celo razlitje vode.

Tablični računalnik Pipo N1 maloprodajne vrednosti 127 evrov ponuja tudi povezavo v mobilna omrežja 4G in bo zlahka kos najzahtevnejšim opravilom. Novost je opremljena s štirijedrnim mobilnim procesorjem Mediatek in vgrajeno grafično kartico Mali-T720. Preostala strojna oprema obsega še dva gigabajta sistemskega pomnilnika, 32 gigabajtov prostora za shranjevanje podatkov in 26,6-centimetrski oziroma 10,1-palčni na dotik občutljiv zaslon ločljivosti 1.280 x 800 slikovnih točk.

Nadvse poceni tablični računalnik Pipo N1 ponuja še bogato paleto povezav. Tu namreč najdemo priključke, kot sta microHDMI in Type-C. Baterija kapacitete 6.000 miliamper ur pa zagotavlja večurno brezskrbno delovanje. Za brezžično povezovanje imamo na voljo povezavo Wi-Fi, celotna tablica pa tehta zgolj 500 gramov in meri 13 milimetrov v debelino. Edina slaba lastnost tabličnega računalnika Pipo N1 je prednameščeni mobilni operacijski sistem, saj tablica ponuja Android 7.0, ki je dandanes že nekoliko zastarel.


Prijavi napako v članku