Računalništvo, telefonija
28.01.2019 13:05
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

T-2 odprl novo prodajno mesto v Žalcu

Družba T-2 je v Žalcu odprla vrata svojega novega prodajnega mesta, ki obiskovalcem omogoča enostaven pregled ponudbe fiksnih in mobilnih storitev za zasebno ali poslovno rabo, sklenejo lahko novo naročniško razmerje, spremenijo ali nadgradijo storitve na že obstoječem priključku ter naročijo, kupijo, prevzamejo, vrnejo ali zamenjajo opremo, na voljo pa je tudi ponudba najsodobnejših mobilnih aparatov.

Sodobno opremljeni prostori obiskovalcem na enem mestu omogočajo vse potrebno za učinkovito in zabavno komunikacijo.
Sodobno opremljeni prostori obiskovalcem na enem mestu omogočajo vse potrebno za učinkovito in zabavno komunikacijo.

Sodobno opremljeni prostori obiskovalcem na enem mestu omogočajo vse potrebno za učinkovito in zabavno komunikacijo za dom, delo in prosti čas. Za informacije in nasvet pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav pa so obiskovalcem na voljo prijazni in strokovni svetovalci.

Prodajno mesto T-2 na Šlandrovem trgu 3 je odprto od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro ter med 13. in 17. uro, ob sobotah pa med 9. in 13. uro. Za informacije po telefonu pa so na razpolago na številkah 059 045 555 ali 064 240 555.

Družba T-2 ima tako že 58 prodajnih mest v 36 slovenskih krajih, svojo prodajno mrežo pa bodo širili tudi v prihodnje. Tako naj bi že čez teden dni odprli tri nova prodajna mesta v Lenartu, Gornji Radgoni in Tržiču. Uporabnikom svojih storitev želijo namreč v vseh segmentih ponuditi najboljšo uporabniško izkušnjo ter ostati trdno zasidrani med najuspešnejšimi ponudniki telekomunikacijskih storitev na trgu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem T-2 d.o.o
Za več informacij so vam na voljo pri T-2 d.o.o
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

T2

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem T-2 d.o.o? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku