Tipkovnice in miške
25.05.2009 10:39
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Štirje novi glodalci na trgu

Wireless Laser Notebook Mouse
Wireless Laser Notebook Mouse

Pomlad ni prinesla le žvrgolenja ptic, ampak tudi štiri nove računalniške miške izpod rok priznanega proizvajalca – Verbatim.

Wireless Laser Notebook Mouse

Brezžična laserska miš je snovana posebej za prenosnike in njeno uporabo na poti ali v domačem okolju. Tako kot ostale Verbatimove miši, tudi ta ponuja različne nastavitve hitrosti vse do 1.600 dpi in tri individualno programsko nastavljive gumbe za najljubše bližnjice. Glede na vaše potrebe in lastne želje po ločljivosti miške pri urejanju in obdelavi slik ter igranju iger, lahko izbirate med tremi različnimi nastavitvami odzivnosti: 800, 1.200 in 1.600 dpi. Ko vstavite baterije, se DPI gumb osvetli. Kot že omenjeno, lahko izbirate med tremi nastavitvami:

Wireless Bluetooth® Laser Notebook Mouse

Ta miš je bila razvita posebej za uporabnike priljubljenih MacBookov in prenosnikov. Zahvaljujoč svoji brezžični Bluetooth tehnologiji je idealna za mobilne uporabnike. Brezžična Bluetooth povezava se s prenosnikom ali PC-jem vzpostavi zelo hitro in nudi odlično natančnost pri obdelavi slik, prav tako pa se odlično obnese tudi v igrah. Tako kot ostale, tudi ta miš nudi široko paleto nastavitev, med katerimi najdete tudi preprosto menjanje hitrosti s klikom.

Wireless Laser Desktop Mouse s polnilno postajo

Prav slednja miš je opremljena s tako imenovano “state-of-the-art” tehnologijo, ki omogoča precizen nadzor gibanja zahvaljujoč visoko-ločljivostnem senzorju. Priložena polnilna postaja služi kot odlična enota za hitro polnjenje baterij, s čimer pa v končni fazi prihranite tudi nekaj zelencev. Potem, ko jo povežete preko USB-ja, je nemudoma na voljo za uporabo in s svojo ergonomično obliko in visokoločljivostnim laserjem nudi visoko natančnost za katerokoli aplikacijo.

Laser Desktop Mouse

Laserska namizna miš oziroma Laser Desktop Mouse je uporabniku prijazno in udobno snovana miš. Nekoliko hrapava površina nudi odličen oprijem; če temu dodate še tri programsko nastavljive gumbe imate zmagovalno kombinacijo. Osrednji kolešček je tudi moč uporabljati kot gumb, ob strani pa sta še dva dodatna gumba. Le klik vas loči do spremembe hitrosti miške in popolnega užitka pri delu.

Vas zanima več iz te teme?
miške za računalnik

Prijavi napako v članku