Računalništvo, telefonija
07.11.2006 16:24

Deli z drugimi:

Share

Specializirani sejmi v Novem Sadu


Utrinek z otvoritve sejmov

V času od 07.-10. novembra 2006 potekajo v Novem Sadu strokovni specializirani sejmi iz gospodarskih področij: elektronika, informatika, energetika, telekomunikacije in finance.

Podjetje ICM d.o.o. je pristopilo k organizaciji skupinske gospodarske predstavitve iz področij elektronike, enrgetike, logistike in informatike v cilju zadovoljevanja interesov svojih poslovnih partnerjev na strokovnih sejemskih prireditvah, ki jih podjetje organizira v Sloveniji (IFAM in ELECTRONICA), “… večina naših podjetij, ki so proizvajalci ali uradni zastopniki za nekdanje trge na področju južne Evrope imajo potrebo in interes promocije in predstavitve svojih proizvodov in storitev na teh trgih. Dolžni smo jim omogočiti kar najboljše možne oblike promocije, kar nedvomno sejem vsekakor je, zato smo se tudi odločili za omenjene specializirane strokovne sejme, ….” pravi direktor podjetja ICM d.o.o.

Na sejmu se predstavljajo podjetja: KOPA, COMTECH, FDS RESEARCH, SITEL, FBS ELEKTRONIK in ROBOTINA. V vseh dneh strokovnih sejmov organizator pričakuje obisk cca 12.000 obiskovalcev iz celotne Srbije in bližnje okolice, “… to so trenutno edini strokovni sejmi v Srbiji, ki jih organiziramo glede na njihovo vsebino različno število let. Zavedamo se, da se trg v Srbiji začenja po malem stabilizirati in je v porastu to pa je tudi vzpodbuda za razstavljalce, ki v tem prihajajočem rastočem obdobju seveda lahko bolje izkoristijo svoje pozicije….” pravi direktor sejma Dr. Aleksander Andrejevič.


Prijavi napako v članku