Računalništvo, telefonija
04.12.2006 08:34

Deli z drugimi:

Share

SAP s teniško zvezdo Andyem Roddickom

Vodilni proizvajalec poslovne programske opreme SAP AG je objavil podpis pogodbe s teniškim čudežnim dečkom, Andyem Roddickom, ki je trenutno uvrščen na 6. mesto ATP lestvice.

Roddick, zmagovalec U.S. Open prvenstva leta 2003 in dvakratni zmagovalec prvenstva SAP Open, bo v službi globalnega ambasadorja podjetja SAP v svetu športa. Roddick bo na prvenstvih nosil SAP-jev logotip na desnem rokavu teniške majice in se občasno udeleževal srečanj s strankami v okviru ATP prvenstev.

Roddick bo predstavljal in zastopal SAP-jevo blagovno znamko od začetka leta 2007 dalje.

“Počaščen sem, da lahko z igranjem tenisa pripomorem k prepoznavnosti že tako vrhunske blagovne znamke podjetja SAP,” je dejal Roddick. “Veselim se uspešnega partnerstva z SAP-jem, ki je z menoj ravno v trenutku, ko lahko pokažem največ kar zmorem. ”

Štiriindvajsetletni Andy Roddick se je povzpel na vrh svetovne lestivce po dveh zaporednih zmagah na prvenstvu U.S. Open in po letošnji zmagi na Western & Southern Financial Group Mastersu v Cincinnatiju v Ohiu ter z uvrstitvijo v singles finale prvenstva U.S. Open.

“Navdušeni smo nad Andyevo odločitvijo, da postane SAP-jev ambasador,” je dejal Marty Homlish, vodja SAP-jevega globalnega marketinga. “Je eden najbolj nadarjenih in popularnih igralcev v seriji ATP in ob enem izžareva zmagovalne osebnostne lastnosti kot so predanost, strast in vztrajnost, ki so lastne tudi SAP-ju kot vodilnemu ponudniku poslovnega softvera. ”

V sezoni 2007 bo Roddick poskušal osvojiti še tretji naslov SAP Open med 12. in 18. februarjem 2007 v HP Pavilion v San Hoseju. Svoje znanje in srečo bodo poizkušali tudi njegov ameriški kolega James Blake, branilec naslova Andy Murray in nekdanja številka 1 svetovnega tenisa, Marat Safin.

SAP Open je drugi najstarejši profesionalen moški turnir v ZDA. Prvič se je odvijal leta 1889 v Montereyu. Več o letošnjem turnirju lahko izveste ne na www.sapopentennis.com.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več

THRIVE informacijske storitve, d.o.o.

Bukovje 17, 2370 Dravograd, Tel: 040 893 763
Ni dvoma, da so računalniki, računalniška omrežja in ostala internet stvari (IoT) tehnologija pomembno vplivala na sodobni svet. Težko si je predstavljati obdobje, ko so bile ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več