Računalništvo, telefonija
18.01.2021 13:35
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung, priznani fotograf Rankin in glasbenica Stefflon Don združeni v novi stvaritvi, ustvarjeni z Galaxy S21 Ultra

Rankin x Stefflon Don sta ustvarila kolekcijo portretov in vsebin za družbena omrežja ter se tako poklonila generaciji, ki ju navdušuje
Samsung, priznani fotograf Rankin in glasbenica Stefflon Don združeni v novi stvaritvi, ustvarjeni z Galaxy S21 Ultra
Samsung, priznani fotograf Rankin in glasbenica Stefflon Don združeni v novi stvaritvi, ustvarjeni z Galaxy S21 Ultra

Samsung Electronics je predstavil galerijo vsebin, ki jo je v celoti s Samsung Galaxy S21 Ultra pametnim telefonom ustvaril mednarodno priznani fotograf Rankin. Pri edinstveni umetniški kreaciji je sodelovala tudi britanska raperka in pevka Stefflon Don. S serijo fotografij sta se poklonila glasbenicam, ki so s svojo glasbo pustile pečat v 80. letih prejšnjega stoletja, preoblikovale kulturo in tlakovale pot novi generaciji vizionarjev ter vizionark.

Rankin in Stefflon Don sta z združitvijo duha 80. let in energije današnjih družbenih omrežij ponovno oživela brezčasno ero neverjetnih slogov ter ustvarila edinstvene vsebine za Instagram in TikTok. Barve, slog in estetika posnetkov ustvarjene skozi Samsung Galaxy S21 Ultra.

Galaxy S21 Ultra premika meje zmogljivosti pametnih telefonov, zato sta Rankin in Stefflon Don lahko svoje edinstvene kreacije in navdihujoče zamisli delila s sledilci na družbenih omrežjih. Družbeni mediji poganjajo novo obliko umetnosti, saj obstaja celotna generacija uporabnikov družbenih omrežij, ki jih zanima ustvarjanje, sodelovanje in ogled izkušenj na njihovih pametnih napravah. V tem projektu se je Rankin z uporabo zmogljive naprave Galaxy dotaknil tega trenda in ustvaril transformativne vsebine.

“Moj kreativni proces črpa navdih v raziskovanju novih tehnik in metod, kar mi omogoča ustvarjanje revolucionarnih vsebin. S sodelovanjem s Stefflon Don, družbo Samsung in ustvarjanjem z Galaxy S21 Ultra pametnim telefonom sem imel priložnost oblikovati novo vrsto ustvarjalnosti, ob tem pa ostati zvest svojemu etosu. Delal sem to, kar imam rad – na pametnem telefonu – in sem ustvarjal, fotografiral, urejal vsebino, primerno za družbena omrežja, na način, ki je poneslo moje delo nad mojimi pričakovanji. Ponosen sem, da smo se lahko poklonili navdihujočim legendam 80. let, ki so svobodno izrazile svojo individualnost in še naprej navdihujejo današnjo mlado generacijo,” je o edinstvenem sodelovanju povedal Rankin.

Pevka Stefflon Don je strnila: “Umetniki iz 80. let so tlakovali pot glasbenikom in glasbenicam – in to je bila čudovita priložnost, ko smo se lahko z družbo Samsung in neverjetnim Rankinom poklonili neverjetnemu slogu in energiji nepozabnih legend.”

S pomočjo napredne profesionalne kamere, ki odlikuje Galaxy S21 Ultra in 8K Video Snap funkcijo, je Rankin zlahka zajemal fotografije visoke ločljivosti iz 8K video posnetkov. Vsi živahni detajli na snemanju, ki so bili zajeti v galerijo fotografij in videoposnetkov, omogočajo enostavno deljenje na družbenih kanalih. Nova Director’s View funkcija je omogočila Rankinu, da je videl, preklopil in izbral najboljši posnetek, ki je v celoti povzel videz in občutek 80-ih. Z Vlogger View je lahko hkrati posnel video s sprednjo in glavno kamero za sprotne reakcije ter si ogledal ali spremenil kot, povečavo ali širino, ne da bi izgubil kakršnokoli akcijo z Live Thumbnails. Poleg tega je 100-kratna povečava pričarala nekaj igrivih in bolj stabilnih posnetkov med fotografiranjem.

Galaxy S21 Ultra je del najnovejšega poglavja desetletne zapuščine serije Galaxy S, ki prinaša vrhunsko mobilno izkušnjo. Serija je na voljo v treh modelih, ki ustrezajo življenjskemu slogu. Galaxy S21 in Galaxy S21 + ponujata najnovejše izkušnje, s katerimi boste najbolje izkoristili vsak trenutek. Medtem ko Galaxy S21 Ultra ponuja vrhunsko in najsodobnejšo tehnologijo za tiste, ki si želijo najnaprednejše izkušnje in so z visokimi zahtevami korak pred drugimi.

Galaxy S21 je s svojo novo drzno in ikonično zasnovo, profesionalnimi kamerami in video zmogljivostmi, vrhunsko izkušnjo gledanja ter neverjetno izkušnjo povezljivosti pametni telefon, ki spremeni vse. Sedaj bodo vaši vsakdanji trenutki postali epski.

Z naprednimi napravami, kot je Samsung Galaxy S21, in močjo družbenih omrežij, bodo generacije še naprej izražale svojo individualnost, odkrivale in navdihovale generacije.

Prednaročila Samsung Galaxy S21 pametnih telefonov so možna na https://www.samsung.com/si/offer/preorder-galaxy-s21/. Čim prej naročite svoj novi pametni telefon in prejmite še darilo!

Ob prednaročilu Galaxy S21 Ultra 5G prejmete Galaxy Buds Pro in Galaxy SmartTag, ob prednaročilu Galaxy S21 5G ali S21+ 5G pa prejmete Galaxy Buds Live in Galaxy SmartTag.

Promocija traja od 14.1. do 28.1. 2021 oziroma razprodaje zalog.

Za več informacij obiščite http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy in https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-s21-5g/.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

XLAB d.o.o.

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB: profesionalen tehnološki inovator XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področje oddaljenega namizja (ISL Online), upravljanja in avtomatizacije hibridne infrastrukture ... Več