Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
05.04.2024 17:00

Deli z drugimi:

Share

Samo 299,90 evrov za zmogljiv kombiniran robot Roomba Combo Essential!

Podjetje iRobot je nadgradilo ponudbo z robotskim sesalnikom Roomba Combo Essential, ki se ponaša s funkcijo pomivanja tal, pametno navigacijo, večjo sesalno močjo in inteligentnim operacijskim sistemom iRobotOS.

Poleg preproste uporabe in cenovne dostopnosti, je glavna odlika novega robotskega sesalnika še zagotavljanje bistvenih lastnosti, ki so jih stranke vzljubile pri najbolje prodajani družini Roomba 600, vendar z boljšo zmogljivostjo in impresivnim naborom funkcij, zaradi katerih je čiščenje učinkovitejše. Ob tej priložnosti je podjetje iRobot še razkrilo, da so presegli mejnih 50 milijonov po vsem svetu prodanih robotov.

Robotski sesalnik Roomba Combo Essential z možnostjo brisanja tal (mokro čiščenje) ter 18-krat večjo sesalno močjo, močno prekaša robote družine Roomba 600. Obenem dodaja sposobnost čiščenje po vzporednih pasovih, namesto naključne poti, možnost prilagajanja sesanja in brisanja, prikaz poročil o čiščenju, daljšo življenjsko dobo baterije, po zaslugi inteligentnega operacijskega sistema iRobotOS pa zagotavlja sodobne funkcije, kot je samodejni zagon čiščenja po odhodu stanovalcev in priporočila glede urnika delovanja.

»iRobot je pred več kot 20 leti izumil robotski sesalnik Roomba, da bi poenostavil sesanje in ljudem pomagal pri opravljanju več nalog hkrati. Leta 2012 so zaradi uravnoteženosti med zmogljivostmi, zanesljivostjo in ceno, postali prodajni hit roboti družine Roomba 600,« je dejal Barry Schliesmann, glavni produktni direktor pri podjetju iRobot. »Ob priložnosti doseženega mejnika po vsem svetu podanih več kot 50 milijonov robotov, smo se odločili prestaviti cenovno dostopnega kombiniranega robota Roomba Combo Essential, ki močno presega sposobnosti neposrednih predhodnikov. Kot tak je popoln za manjša stanovanja in posameznike, ki želijo prvič uživati v prednostih samodejnega čiščenja.«

Čiščenje še nikdar ni bilo tako preprosto

iRobotov najcenejši in najbolj preprost kombiniran robotski sesalnik Roomba Combo Essential, ki ga poganja sodoben operacijski sistem iRobotOS, je opremljen z osnovnimi pripomočki za sesanje in mokro brisanje. Funkcije čiščenja so dostopne preko aplikacije iRobot Home, glasovnim ukazom preko Alexe oziroma Googlovega digitalnega pomočnika, ali s pritiskom tipke »Clean« na telesu robota. Robot se nato z uporabo inteligentne navigacije premika po vzporednih pasovih ter čisti okoli in pod pohištvom.

Novi robotski sesalnik elegantne zasnove nizkega ohišja je opremljen s 4-stopenjskim sistemom čiščenja, ki ga sestavljajo bočna metlica, krtača v obliki črke »V«, sistem nastavljanja moči sesanja in porabe tekočine ter krpa iz mikro vlaken na zadku robota, s katero ta sočasno s sesanjem briše tla. Če želite, da robot samo sesa, potem dodatek s krpo preprosto odstranite. Roomba Combo Essential obenem odlikuje 18-krat večja sesalna moč v primerjavi z roboti družine Roomba 600 in 120-minutna življenjska doba baterije, kar zagotavlja popolnoma novo raven preproste skrbi za čistočo doma.

Skrbno izbrane funkcije robota obenem omogočajo prilagajanje in avtomatizacijo čiščenja. Izbirate lahko med tremi stopnjami moči sesanja in tremi stopnjami uporabe tekočine za vlaženje krpe. Poleg tega boste navdušeni nad priporočili za čiščenje, ki vam jih robot samodejno predlaga, in sposobnostjo, da samodejno začne čistiti, ko odidete od doma. Ko zaključi, je na voljo prikaz tlorisa stanovanja z označenimi površinami, ki jih je robot očistil, in še nekaterimi drugimi uporabnimi podatki.

Cena in dostopnost

Robotski sesalnik Roomba Combo Essential je že na voljo po priporočeni ceni 299,90 evrov. Na voljo je v beli in črni barvi.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem iRobot Slovenija
Za več informacij so vam na voljo pri iRobot Slovenija
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem iRobot Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več