Računalništvo, telefonija
11.09.2017 09:19

Deli z drugimi:

Share

Računalnik Shuttle XPC z edinstveno odzivnostjo sistema!

Tehnologija Intel Optane zagotavlja edinstveno odzivnost računalnika Shuttle XPC Barebone SZ270R8.
Tehnologija Intel Optane zagotavlja edinstveno odzivnost računalnika Shuttle XPC Barebone SZ270R8.

Vse več uporabnikov prisega na osebne računalnike kompaktnih oblik, zato so inženirji podjetja Shuttle pošteno zavihali rokave in pripravili miniaturni računalnik, ki se mu je preprosto nemogoče upreti. V ohišje izjemno kompaktne oblike je namreč njegovim inženirjem uspelo spraviti podporo za bliskovito hitri pogon Solid State Intel Optane (v navezi s tehnologijo 3D Xpoint), ki zagotavlja edinstveno odzivnost sistema. To pomenim da bo novost kos najbolj zahtevnim nalogam ter igram in igričarja ob digitalni zabavi na bojiščih, polnih vesoljcev in drugih nasprotnikov, ne bo pustil na cedilu.

V ohišje izjemno kompaktne oblike osebnega računalnika Shuttle XPC Barebone SZ270R8 je inženirjem uspelo spraviti celo režo PCI Express x16 3.0, ki jo lahko uporabimo za priključitev dodatnih naprav. Med drugim lahko nanj priključimo celo zmogljive grafične kartice, kot je na primer Nvidia GeForce GTX 1050 Ti, in sicer do največje dolžine 28 centimetrov. Tu seveda najdemo podporo še za bogato paleto raznovrstnih priključkov, kot so HDMI, DisplayPort, USB 3.0, USB 2.0 in drugi. Kompaktno ohišje velikosti le 33,2 x 21,6 x 19,8 centimetrov je dovolj trdno, da ga bomo lahko brez težav prenašali naokoli in sicer brez nevarnosti, da bi pri tem poškodovali strojne komponente.

Osebni računalnik Shuttle XPC Barebone SZ270R8 seveda najnovejše Intelove procesorje in sistemski pomnilnik DDR4 do skupne kapacitete 64 gigabajtov. Priporočena maloprodajna cena za evropski trg pa je 322 evrov, pri čemer tu še ni vštet davek na dodano vrednost.


Prijavi napako v članku