Telefoni
09.02.2012 13:15
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prihaja nov ponudnik mobilnih storitev

V tekmo za čim večji delež naročnikov se je sedaj vključil še en ponudnik.
Eva Aljančič, direktorica marketinga Si.mobil, in Boštjan Košak, direktor podjetja Amis
Eva Aljančič, direktorica marketinga Si.mobil, in Boštjan Košak, direktor podjetja Amis

Amis je ponudbo telekomunikacijskih storitev razširil na področje mobilnih komunikacij. Z blagovno znamko AmisMobil je ponudbo širokopasovnih storitev nadgradil z mobilno telefonijo. Ponudba AmisMobil je nastala v sodelovanju s partnerjem Si.mobil.

Uporabniki bodo lahko izbrali med številnimi naročniškimi paketi z vrsto dodatnih ugodnosti. Amis uvaja novost tudi pri poslovnih paketih mobilne telefonije, prvič na slovenskem trgu paketi vključujejo tudi brezplačne klice med velikima fiksnima in mobilnima omrežjema.


AmisMobil je nadgradnja priljubljenih Si.mobilovih naročniških paketov kot so ZAME, ORTO ter PODJETNI. V Amisovi ponudbi tako obstoječim Si.mobilovim paketom dodajajo še brezplačne klice med stacionarnim omrežjem Amis in mobilnim omrežjem Si.mobil, brezplačen dostop do vsebin, podatkov in storitev na Amisovem omrežju ter 101 MB dodatnega prenosa podatkov mesečno. Pri tem velja izpostaviti, da neomejen dostop do storitev na omrežju Amis normalno deluje, dokler ne presežemo 1 GB prenosa podatkov, po tej meji je storitev še vedno brezplačna, zmanjšala se bo le hitrost prenosa. Situacija je lahko moteča, če želimo dostopati do mobilne TV, saj se s preseženo količino podatkov hitrost prenosa zmanjša pod zahtevano za normalno prenašanje TV slike in zvoka. Mobilna TV je sedaj še v stopnji testiranja, spomladi pa jo bodo lahko naročniki AmisTV preizkusili popolnoma brezplačno.


Naročniki storitev Amis bodo prejeli kupon z unikatno AmisMobil kodo, s katero bodo lahko sklenili naročniško razmerje za paket AmisMobil na vseh prodajnih mestih Si.mobila. Za ponudbo in nakup mobilnih telefonov ter ostalih dodatnih storitev v okviru ponudbe AmisMobil veljajo enake cene in pogoji kot pri standardni ponudbi Si.mobila.


Prijavi napako v članku