ARTIO PRINT & DESIGN

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 38199815
Matična št.:
8352976000
Transakcijski račun:
SI56 0463 5011 4654 545
Osnovna dejavnost:
C18.120 Drugo tiskanje
Ustanovitelj:
Cafuta Rok

Storitve tiska po meri sodobnega naročnika

Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo vsak dan. Pomaga nam lahko nekdo, ki je sposoben to opraviti hitro, z odliko in za dostopno ceno. Mi vemo, kdo – podjetje Artio print & dizajn.

Tisk plakatov, tiskanje majic, grafično oblikovanje, vezenje tekstila, car wrapping (preobleka vozil) … Vse to in še več so paradni konji podjetja Artio, kjer na prvo mesto postavljajo zadovoljstvo strank. Odzivnost in korektno sodelovanje sta danes odliki, ki ločujeta dobre od najboljših.

Zaposleni v podjetju Artio se na svojem področju stalno dopolnjujejo in izobražujejo. Nudijo široko paleto storitev tiska in grafičnega oblikovanja, zato lahko zadovoljijo praktično vse zahteve, povezane s tiskom in oblikovanjem. Njihovi posebnosti pa sta tudi vezenje na tekstil in car wrapping (preobleka vozil).

Naročila obdelajo hitro in kakovostno, so okolju prijazni in cenovno ugodni. Zaradi fleksibilne ekipe lahko konkurirajo tudi večjim ponudnikom, zato se jih splača kontaktirati. Posvetijo se vsakemu naročilu in vsaki želji posebej, kar zagotavlja izdelek vrhunske kakovosti.

Stranke danes pričakujejo napredne oblikovalske rešitve, ki so hkrati sveže, drzne in prinašajo finančne rezultate. To lahko dosežemo le s kombinacijo znanja in poznavanja oblikovalskih trendov, nižjo končno ceno pa naročnik doseže, če oblikovalec ponuja tudi storitve tiska, vezenja in podobno.

Na strokovnost zaposlenih v podjetju Artio se lahko zanesete pri oblikovanju vseh vrst tiskovin, etiket, brošur, plakatov, letakov, vstopnic, promocijskega in ostalega gradiva, ki ga potrebujete za vaše uspešno poslovanje.

Digitalni tisk

Za manjše naklade je digitalni laserski tisk neposredno iz računalnika zagotovo prava izbira, saj je časovno hiter, razmeroma nezahteven in cenejši. Rezultat je nižji strošek na natisnjeno stran, saj ne terja tehnično zahtevne priprave strojev za vsako serijo odtisov posebej (kar je zamudno in drago opravilo, temu primerna pa je tudi končna cena).

Digitalni tisk je hiter, omogoča večje formate in uporabo posebnih materialov. Z metodo digitalnega tiska lahko izdelajo letake, cenike, plakate, vizitke, brošure, darilne bone, namizne kartončke, vabila, čestitke in številne druge izdelke.

Vabila, transparenti in roll-upi

Posebnost v ponudbi podjetja Artio, je izdelava personaliziranih vabil za različne priložnosti, denimo za poroko, sveti krst, obhajilo, birmo, rojstne dneve in obletnice. Vsa vabila izdelajo po meri, naročniki pa imajo na voljo veliko izbiro papirja, kuvert in barv. Vsako vabilo pošljejo v predogled, da ga naročnik pred tiskom potrdi.

Reklamni panoji v obliki transparentov in roll-upov so primerni za podjetja in vse organizacije, ki kaj dajo na svoj videz. Transparenti so robljeni in rinkani, kar zagotavlja bistveno daljšo obstojnost.

Veliki formati in okolju prijazni materiali

Strankam ponujajo velikoformatni digitalni tisk dimenzijsko obsežnejših reklamnih vsebin. Pri tem uporabljajo ECO-SOL barve, prijazne okolju in z UV obstojnostjo do treh let. S to tehniko izdelujejo različne tiskovine visoke kakovosti.
Za izdelavo reklamnih tabel, svetlobnih tabel in car wrapov (folija za avto) uporabljajo neposreden tisk na PVC folijo, tako pa izdelujejo tudi PVC cerade, tekstilni material (zastave, zavese) in papir (foto papir, blueback papir, plakat papir). Izdelujejo stenske in kuhinjske fototapete ter nalepke različnih oblik. Tiskovine lahko zaščitijo z UV folijo, ki podaljša obstojnost izdelka do 7 let.

Vezenje majic

Za večjo prepoznavnost blagovne znamke in boljšo povezanost članov ekipe oziroma zaposlenih, so potiskane ali izvezene majice in drugi tekstilni izdelki danes standardna oprema. Poenoten videz krepi zaupanje, kar dosežemo z enovitim videzom majic, tiskanjem in vezenjem logotipa ali drugih grafičnih elementov. V podjetju Artio imajo s tem bogate izkušnje, ponudijo pa vam lahko izdelavo na ključ, torej dobavo majic, oblikovanje in izvedbo.

Koledarji po naročilu, nalepke in etikete

Podjetja in društva pogosto potrebujejo koledarje po naročilu. V ta namen poskrbijo za personalizirano izdelavo, torej postavitev, tisk in ustrezno pakiranje. V podjetju Artio ponujajo enolistne ali večlistne koledarje, pri tem pa zagotavljajo ugodno ceno ter hitro in kakovostno izdelavo.
Poleg potiska majic so specializirani za izdelavo vinskih etiket, nalepk za avtomobile in temnenje stekel. Ponujajo tudi fotokopiranje formata A4 in A3, kar bo bržkone prišlo prav njihovim bližnjim strankam.

Vse obiskovalce pričakujejo na naslovu Cerkvenjak 13 v Slovenskih goricah. Poslujejo tudi preko spleta, kar pomeni, da so na voljo naročnikom iz cele Slovenije, poštnina pa je za vse pošiljke brezplačna.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja ARTIO PRINT & DESIGN

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ARTIO PRINT & DESIGN? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.