Računalništvo, telefonija
23.05.2019 05:40

Deli z drugimi:

Share

Posodobitev May 2019 Update za Windows 10 končno na voljo za prenos!

Namestitev posodobitve May 2019 Update za operacijski sistem Windows 10 se nedvomno splača!
Namestitev posodobitve May 2019 Update za operacijski sistem Windows 10 se nedvomno splača!

Če prisegate na operacijski sistem Windows 10 podjetja Microsoft imamo odlično za vas. Računalniški gigant je namreč zanj končno pripravil končno različico večje posodobitve z oznako Windows 10 May 2019 Update, ki je dlje časa nastajala v okviru projekta 19H1. Novost je sicer na voljo vsem uporabnikom operacijskega sistema Windows 10, obvestilo o razpoložljivosti posodobitve pa naj bi vsi uporabniki širom sveta prejeli v naslednjih nekaj tednih.

Namestitev posodobitve May 2019 Update za operacijski sistem Windows 10 se nedvomno splača, saj bomo z njo pridobili kar nekaj uporabnih novosti. Med njimi gre izpostaviti predvsem novi grafični vmesnik z novimi temami in ločitev digitalne asistentke Cortana z iskalnim poljem in za možnost odstranitve določenih aplikacij, ki jih doslej ni bilo mogoče odstraniti. Zagotovljena je tudi privzeta podpora za formate RAW, kar bo zagotovo razveselilo napredne uporabnike. Uporabnikom je s posodobitvijo na voljo celo možnost, da namestitev posodobitev oziroma popravkov preložijo za do največ 35 dni in se tako najprej prepričajo, da je njihova namestitev varna, za kar pa se bodo po vsej verjetnosti odločili le redki posamezniki.

Če niste pripravljeni čakati na posodobitev May 2019 Update za operacijski sistem Windows 10 imamo dobro novico za vas, saj jo lahko prenesete in namestite tudi ročno. Orodje za ta namen je na voljo na spletni povezavi http://bit.ly/2WVyGW4. Čeprav bi morala namestitev posodobitve potekati brez težav, vam vseeno priporočamo izdelavo varnostne kopije podatkov.


Prijavi napako v članku