Igre
26.04.2021 08:35

Deli z drugimi:

Share

PlayStation Now s pomembno izboljšavo

Ločljivost 1080p je v okviru storitve PlayStation Now zagotovljena le za določene igre.
Ločljivost 1080p je v okviru storitve PlayStation Now zagotovljena le za določene igre.

Storitev PlayStation Now je med lastniki igralnih konzol PlayStation nadvse priljubljena. Ta namreč uporabnikom omogoča dostop do več kot 800 iger za igralne konzole PlayStation 5, PlayStation 4 in PlayStation 3. Igre lahko seveda igramo tudi na osebnem računalniku. Ker pa gre tu za »streaming« storitev je ključnega pomena, da imamo zagotovljen hiter dostop do svetovnega spleta.

Internetna hitrost bo še posebej pomembna, saj je bila storitev PlayStation Now deležna pomembnih izboljšav. Podjetje Sony ji je namreč zgotovil podporo za ločljivost 1080p. To pomeni, da bo igranje iger postalo še kakovostnejše in prijetnejše. Izboljšana storitev PlayStation Now bo postopoma na voljo vsem uporabnikom. Te bodo deležni ljubitelji iger v Evropi, Združenih držav Amerike, Kanadi in na Japonskem. Vsem ljubiteljem iger naj bi bila nova storitev na voljo do konca aprila.

Pri tem velja omeniti, da bo ločljivost 1080p zagotovljena je za določene igre. Tu seveda gre za igre, ki so z novo ločljivostjo dejansko združljive. Med njimi bomo našli priljubljene igre, kot so Marvel’s Avengers, Borderlands 3 in The Long Dark. Tu gre torej predvsem za najnovejše igre.

Pri tem velja omeniti, da storitev PlayStation Now je na voljo v treh različnih naročninah. Tu najdemo letno naročnino v višini 59,99 evrov, trimesečno naročnino v vrednosti 24,99 evrov in mesečno naročnino vrednosti 9,99 evrov. Tu je seveda na voljo tudi možnost preizkušnje storitve PlayStation Now. Ta je seveda brezplačna, preizkušano pa jo lahko za sedem dni.


Prijavi napako v članku