Operacijski sistemi
15.04.2014 19:51

Deli z drugimi:

Share

Pigs With Problems: iOS igra slovenskih razvijalcev

Pigs With Problems: iOS igra slovenskih razvijalcev
Pigs With Problems: iOS igra slovenskih razvijalcev

Pigs With Problems je iOS igra izpod prstov slovenskih razvijalcev, v kateri pomagaš trem pujsom zbežati pred zlobnim volkom in njegovimi pošastmi. Te bodo poskušale vse, da jih ujamejo, igralčeva naloga pa je, da jim to prepreči. Na voljo so različne geste, s katerimi nadležne pošasti tolčeš, spotikaš in mečeš z igralnega polja.

V igri pobiraš kovance, s katerimi si kupuješ različne sposobnosti, kot so npr. upočasnitev časa, zamrznitev pošasti in borovnične bombe. Prisotne so tudi bonus stopnje, katere uspešnost je nagrajena s kovanci in pa bolj izzivalne stopnje, kjer se spopadeš z zlobnim volkom.


Z naraščujočo težavnostjo se stopnjuje hitrost teka pujsov in pa prehajanje iz prijazega dnevnega okolja v nočni fantazijski svet. Igralec tako odkriva okolico, hkrati pa tudi zanimivo in čudno zgodbo, ki je podana skozi posamezne ilustracije, ki jih odkriva skozi opravljanje različnih ciljev.


Wham Bam je sicer nov slovenski neodvisni igračarski studio in Pigs With Problems je njihov prvenec. Igro so razvijali v svojem prostem času in jo tudi v celoti financirali iz lastnih žepov.

Vas zanima več iz te teme?
iOS operacijski sistem

Prijavi napako v članku