Računalništvo, telefonija
14.03.2017 08:00

Deli z drugimi:

Share

Znebite se vnašanja podatkov

Znebite se vnašanja podatkov
Znebite se vnašanja podatkov

Manjša proizvodna podjetja z uporabo poslovno-proizvodnega informacijskega sistema MIT OrkesterM zmanjšajo obseg vnašanja podatkov za 50 odstotkov.

Majhna proizvodna podjetja izvajajo procese, ki so popolnoma primerljivi s tistimi v velikih podjetjih. Praktično delajo vse, kar delajo veliki. In tako kot pri velikih, je tudi za njihovo konkurenčnost vedno bolj pomembna uporaba informacij.

»Problem majhnih podjetij je, da nimajo kadrov, ki bi izvajali vnašanje podatkov in skrbeli za administrativne naloge v proizvodnji. Zato velikokrat nimajo kakovostnih informacij iz proizvodnje s katerimi bi lahko uspešneje poslovali,« je povedala Marjeta Povalej, direktorica v MIT informatika

Poleg tega tudi nimajo na voljo prilagojenih informacijskih rešitev. Poslovno-proizvodni informacijski sistem za majhna podjetja MIT OrkesterM poleg avtomatiziranega zajema podatkov še za 30 odstotkov skrajša čas za administrativna opravila v primerjavi s sistemi za večja podjetja.


Končno popoln informacijski sistem tudi za manjša proizvodna podjetja

Poslovno-proizvodni informacijski sistem MIT OrkesterM bistveno zmanjša količino podatkov, ki se sedaj vnašajo in izmenjujejo s proizvodnjo prek papirnih dokumentov.

»V manjših proizvodnih podjetjih za vsakršno dodatno delo primanjkuje časa. Zato rabijo rešitve, ki jim zagotavljajo kakovostne informacije ob minimalnem vnašanju podatkov,« je razložila Marjeta Povalej.

MIT OrkesterM zaposlene vodi skozi postopke, skrbi za samodejno prenašanje podatkov med različnimi službami ter zagotavlja vnaprej pripravljene informacije za vodstvo. Ponuja zaokrožen nabor zmožnosti, ki je prirejen načinu dela v majhnih podjetjih:

  • Vse na enem mestu (finančno in materialno poslovanje, proizvodnja, kadri, poslovni partnerji…).
  • Nadzor nad proizvodnim procesom, vodeni prodajno-tehnološki postopki, vnaprej pripravljena poslovna poročila ter mobilni dostop.
  • Pokalkulacije za obvladovanje pokritosti.
  • Obvladovanje poslovne dokumentacije (prodajne in nabavne pogodbe, naročila kupcev in dobaviteljem, prevzemnice in dobavnice, izdani in prejeti računi, delovni nalogi…).

Za podjetja, ki najemajo storitve računovodskih servisov je možno MIT OrkesterM povezati z računovodsko-knjigovodskimi sistemi drugih proizvajalcev. Tako pridobijo kakovostno podporo proizvodnji in hkrati ohranijo nivo zunanjih storitev.

TOP 5 prednosti sistema MIT OrkesterM

Stroškovni in časovni prihranki so za dobre gospodarje že dovolj veliki razlogi za uvedbo rešitve, kot je MIT OrkesterM. Če zraven dodate še boljše informacije in kakovostnejše procese, s katerimi zmanjšate izgube v proizvodnji, nabavi in logistiki, v to res ne morete več dvomiti.

  1. Podpora celotnemu poslovnemu procesu od prodaje in sprejema naročil do planiranja, priprave in spremljanja proizvodnje, obvladovanja nabave, logistike ter finančno-računovodskih obdelav – zagotovite si do 50 % manj vnašanja podatkov.
  2. Preprosta uporaba, avtomatizirani procesi, poenostavljena administrativna opravila – prihranite do 30 % časa.
  3. Vnaprej pripravljena poročila iz proizvodnje in poslovanja ter enostavna orodja za analiziranje podatkov – informacije za poslovne odločitve so na voljo takoj.
  4. Prilagojeno pomeni tudi ceneje – do 40 % nižji stroški informacijskega sistema zaradi celovitosti in podpore za različne tipe proizvodnje istočasno (npr. serijska in naročniška).
  5. Hitra in strokovna uvedba (pred nastavljeni poslovni procesi, enostavno spreminjanje procesov in delovnih postopkov).

Ne sprašujte se, kaj lahko MIT OrkesterM še naredi za vas. Vprašajte se, kaj narediti, da ga čim prej dobite!

Več o zmožnostih MIT OreksterM!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MIT INFORMATIKA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MIT INFORMATIKA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MIT INFORMATIKA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več