Računalništvo, telefonija
23.06.2020 13:00
Posodobljeno 12 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlična in poceni pametna svetilka Xiaomi Yeelight

Pametna svetilka Xiaomi Yeelight YLXD04YL je lahko naša že za zgolj 53,93 evrov.
Pametna svetilka Xiaomi Yeelight YLXD04YL je lahko naša že za zgolj 53,93 evrov.

Kitajsko podjetje Xiaomi je tretji največji proizvajalec pametnih mobilnih telefonov na svetu, vse pogosteje pa orje ledino tudi na drugih področjih. Zelo aktivno na tudi področju pametnih svetilk. Pametna svetilka Xiaomi Yeelight YLXD01YL je opremljena z LED svetilko moči 28 vatov ter se ponaša s premerom kar 317 milimetrov in naprednimi možnostmi.

Pametna svetilka Xiaomi Yeelight YLXD04YL omogoča nastavitev »temperature« svetlobe med 2700k in 6500k, ter je opremljena še s posebnim sistemom za nočno delovanje. Poleg tega lahko s svetilko uporabljamo kar preko pametnega mobilnega telefona in sicer preko aplikacije MIJIA APP ali Yeelight APP. Pametna svetilka Xiaomi Yeelight YLXD04YL je trenutno v akcijski prodaji na spletni prodajalni TomTop, in sicer na TEJ POVEZAVI. Maloprodajna cena je postavljena na zgolj 52,48 evrov, izdelek pa vam lahko pošljejo iz evropskega skladišča, v tem primeru pa poštnina za Slovenijo znaša 6,60 evra. Koda za popust: HYLGYS.

Več informacij o pametni svetilki Xiaomi Yeelight YLXD04YL je na voljo na TEJ POVEZAVI.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku