Računalništvo, telefonija
11.10.2019 19:10

Deli z drugimi:

Share

Odkrivanje in popravljanje napak na PostgreSQL bazah z rešitvijo Foglight

Odkrivanje in popravljanje napak na PostgreSQL bazah z rešitvijo Foglight
Odkrivanje in popravljanje napak na PostgreSQL bazah z rešitvijo Foglight

Foglight for PostgreSQL, kot ostala orodja iz skupine Foglight na enem mestu omogoča hiter, granularen in v realnem času vpogled v delovanje baznega okolja baze PostgreSQL. Z uporabo tega orodja lahko DBA hitro in odkriva, diagnosticira in odpravlja napake v delovanju baznega okolja. Z inteligentnim avtomatično prilagodljivim sistemom opozarjanja na ozka grla in sprememb nastavitev, lahko DBA proaktivno prepreči težave v produkcijskem okolju.


Osnovne lastnosti Foglight for PostgreSQL:

  • Preglednost – s pomočjo preprostih, preglednih in nastavljivih nadzornih plošč, lahko DBA v trenutku odkrije težave v delovanju, vključno z obremenitvami strežnika, števila povezav, velikostjo baze in ostalimi parametri, ki vplivajo na odzivnost okolja. Z istočasnim vpogledom v delovanje strežnika in baze, je omogočen navzkrižni pregled soodvisnosti baznega okolja. S pomočjo preprostih drill down klikov, lahko DBA odkrije vzroke za težave in jih odpravi, preden pride do resnega zmanjšanja odzivnosti okolja.

  • Zaklepanja – v primeru, da pride do medsebojnega zaklepanja posameznih sej, lahko DBA z nekaj kliki ugotovi, kdo zaklepa koga, način zaklepanja in sprosti želene resurse.

  • Analiza SQL stavkov – z globokim vpogledom v izvajanje SQL stavkov, lahko hitro in preprosto analiziramo način izvajanja SQL stavkov in jih po potrebi prilagodimo.

  • Vgrajen repozitorij – z vgrajeno bazo podatkov, za katero ni potrebna dodatna licenca, v katero se vpisujejo pomembni podatki o dogajanju na bazi, je možen vpogled kako se je nek stavek izvajal v preteklosti.


Bi preizkusili, kako deluje Foglight for PostgreSQL v praksi?

Če želite brezplačni preizkus rešitve Foglight for PostgreSQLr, se obrnite na podjetje ADM-Adria. Podjetje ADM-Adria je Platinum+ partner proizvajalca rešitev One Identity.


Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku