Računalništvo, telefonija
08.11.2004 16:26
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi imenik – zadetek v polno

Jesenska izdaja Elektronskega telefonskega imenika Slovenije (ETIS Jesen 2004) in prenovljeni spletni imenik (iTIS) na internetnem naslovu http://tis.telekom.si, ki ju je Telekom Slovenije uveljavil s tretjim novembrom, sta med uporabniki in kupci naletela na odlicen sprejem in številne pohvale. Veliko pozornost vzbuja predvsem tokratna novost, interaktivni vektorski zemljevid Slovenije, ki poleg zelo natancne dolocitve naslova iskanega telefonskega narocnika omogoca tudi prikaz najkrajših in najhitrejših poti med kraji. Zemljevid pomeni popolno novost na našem trgu.

Še zlasti veliko zanimanje je za spletni imenik, ki v prenovljeni podobi omogoca enostavno iskanje in do konca leta brezplacno registriranje. V Telekomu Slovenije so že prvi dan zabeležili 1.213 brezplacno registriranih uporabnikov, 115 registracij narocnikov ETIS-a in osem rednih narocnikov na spletni imenik. Ker je dostop do zemljevidov z vsemi funkcijami do konca leta promocijsko brezplacno na voljo vsem uporabnikom, pricakujejo najvec narocil na spletni imenik od januarja naprej.

V Telekomu Slovenije nacrtujejo in razvijajo že tudi prihodnje novosti spletnega imenika, kot so imenik elektronskih naslovov, iskalnik spletnih strani ali možnost pošiljanja SMS sporocil.


Prijavi napako v članku